Hatásos fogyasztószer?
1. Ha 16 éves vagy, anyukád már nem a terhességtől kövér.
2. A sérvet meg lehet operáltatni.
3. Az egészséges ételekből sem lehet bezabálni, mert azokban is van kalória.
4. A lábán is lehet javítani, a trombózisosnak még tovább rontja az állapotát, ha nem mozog. Nyilván nem futnia kell, de a séta kötelező.
5. Koplalással csak hízni lehet, keressetek rá a neten a jojó-effektusra. A kiéhezett szervezet tartalékol, vagyis hízik.
6. Csodaszerek nincsenek. Ha lennének, akkor nem lennének kövér emberek, mert gyorsan mindenki lefogyna.
+1 Ha anyukád nem kifogásokat keresne, neki is sikerülne.
Kalóriaszámlálás ez alapján, valamint séta, séta, séta.
Egy kérdés van: akarja vagy nem. Ámodozni és magyarázkodni nem elég. Anyukád felnőtt ember, ez meg kell értenie.
Császármetszéstől nem alakul ki sérv, a sérv kimondottan az erőlködés valamilyen formája végett alakul ki (nálam pl. azért, mert babakoromban rengeteget és hatalmas erővel sírtam, így 6 évesen már túl voltam a sérvműtéten). Azok a nők, akik császárral szültek, hamarabb lefogynak, többek között ezért is oly elterjedt a sztárok világában a császármetszés.
Igazából, ha ilyen sok a súlya, akkor ahhoz már valóban orvosi segítség kell, hisz egy sereg vizsgálat kell ahhoz, hogy lássák: mi az, amitől hízik, mert ez is emberenként különböző. (Én pl. egy Atkins-diétától bálnaméretűre nőnék, pedig amúgy sose voltam hízkony és amióta az eszemet tudom, édességfüggő vagyok, emellett 158 cm és 48 kg még 2 gyerek után is.) Ennek megfelelően a doki tud tb-támogatott megoldást is javasolni, illetőleg akár szanatóriumba is beutaltathatják, de ekkora súlynál nem szabad csak úgy próbálkozni, ide orvosi felügyelet kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!