Mi a véleményetek erről a szerről? Próbálta már valaki? Mennyire lehet ez igaz? Heti 5 kg minusz. Létezik?
2012. ápr. 25. 13:55
1/21 anonim válasza:
Persze, létezik. És a hajad is visszanő tőle. Egyébként heti 5 kiló fogyás brutálisan gyors.
2/21 A kérdező kommentje:
Vannak olyan szerek,amik valóban használnak,igaz,a fele illegális.De komoly válaszokra lennék kíváncsi...olyanokéra,akik esetleg próbálták.
2012. ápr. 25. 14:06
3/21 anonim válasza:
Ha lennének ilyen csodaszerek, futótűzként terjedne a hírük, és már nem lennének elhízott emberek. Remélem, ez elég komoly válasz.
4/21 A kérdező kommentje:
De,hogyha valóban káposztából kivont anyagok vannak benne akkor sem?Ez elvileg nem rég jött be.Az adiponix pl. illegális szer,de baromi jó.Az hatásos,annak a segítségével baromira le lehet fogyni. :( Nekem már csak az is jó lenne,ha helyreállítaná az anyagcserémet,valami nagyon nem stimmel velem... :(
2012. ápr. 25. 14:24
5/21 anonim válasza:
Sokat érsz a káposztából kivont anyaggal :D:D:
Elárulom: Semmit...
6/21 A kérdező kommentje:
A káposztaleves kúrára sokan esküsznek...hát nem tudom,tényleg jó lenne,ha írna olyan is,aki próbálta... :(
2012. ápr. 25. 14:33
7/21 anonim válasza:
akkor miért nem eszel káposztalevest?
8/21 anonim válasza:
Szia. Kikötöm nem kötekedni akarok, de te írtad, "hogy az adiponix nagyon jó, lehet vele fogyni" akkor miért nem azt szeded??
9/21 anonim válasza:
Ne a csodaszerekben bízz,tönkreteszi a szervezeted.No vacsora,no nasi napi 2 óra futás,egy óra felülés meg fekvő rendbe szed (tapasztalat) Inkább időt,mint egészséget áldozz.
10/21 A kérdező kommentje:
Káposztalevest azért nem eszek,mert undormány puki szaga van... :D
Adiponixet vennék,de mivel illegális,és nem rendelkezem megfelelő kapcsolatokkal,így hiába van rá pénzem,nem tudom megvenni.
2012. ápr. 25. 14:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!