A Stanozolol-t és a Danabolt érdemes kombinálni? tudom hogy két metilezett szerről van szó de mi a véleményetek érdemes együtt szedni őket? és hogyan kell kivitelezni egy ilyen "kúrát"? Biztos van aki már próbálta őket együtt vagy gondolt rá.
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 16:15
1/3 anonim válasza:
sztem a kreatint érdemes kombinállni ch val és fehérjével ...
2/3 anonim válasza:
én nem szórakoznék a kettővel együtt. döntsd el, hogy tömegelsz vagy nem. ha tömegelsz akkor dana. ha odafigyelsz a kajára akkor így sem zsírosodsz annyira, de ahhoz profin kell kajálni. szerintem felesleges ezt a kettőt kombinálni.
3/3 A kérdező kommentje:
3-hónapja már szedtem Danabolt a második "kúrában" hozna annyit hogy hogy érdemes legyen szedni? erről mi a véleményed?
2011. jan. 26. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!