Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a szerről? Próbálta már valaki? Mennyire lehet ez igaz? Heti 5 kg minusz. Létezik?

Figyelt kérdés
[link]

2012. ápr. 25. 13:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Persze csak ezt fogyaszd 1 héten át, biztosan nem esel össze, meg rengeteg hasznos tápanyag van ám a káposztában, agyam eldobom hogy képesek vagytok ilyen hülyeségekre pénzt kidobni, meg kínozni magatokat eredmény persze semmi, fel kéne nőni és rájönni hogy NORMÁLIS ÉTREND AMIBEN MINDEN MIKRO + MAKRO TÁPANYAG MEGVAN A SÚLYODNAK MEGFELELŐEN, VALAMINT EDZÉS nincs más csodaszer csoda hulahopp edzés és satöbbi ökörségek persze lehet erőlködni, csak nem fog működni de kezdek gondolkodni azon hogy kitalálok valami hasonló nagy kamu sz*r terméket és megszedem belőle magamat mert nevetséges hogy ilyennek bedőlnek emberek
2012. ápr. 25. 14:55
 12/21 anonim ***** válasza:
a nincs vacsora, kedves válaszoló, mennyire egészséges szerinted? ha nem eszel este tömény fehérjét akkor szerinted mi lesz az izmaiddal?
2012. ápr. 25. 14:55
 13/21 A kérdező kommentje:

Jó,mivel senki nincs tisztában a problémámmal,így elmondom:

-nem tudok sokat enni,nem vagyok zabálós típus

-16:00 után max. 1 almát,vagy 1 natúr joghurtot eszem

-nálam a nasi az natúrjoghurtból áll,árpával,lenmaggal,gyümölccsel,és lehelletnyi mézzel

-naponta norbi-tornázok,plussz felülésezek,lábemelés stb.

-székletem csak 2-3 naponta van,akkor is meg kell szenvednem vele,hogy kijöjjön,és akkor is kevés van.

Akármit csinálok,nem tudok fogyni....nem tudom miért van ez...

2012. ápr. 25. 15:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Ezzel kellett volna kezdened. Így azt javaslom, fordulj orvoshoz.
2012. ápr. 25. 15:45
 15/21 anonim ***** válasza:
Nem az adiponix az illegális, hanem az adipex. Nem mindegy. Amúgy meg a kecske is káposztán hízik... Ez meg egy nagy butaság, káposztaleves kapszula, blablaba... De ha ilyen sok a pénzed, hátha lesz egy kis placebo hatása.
2012. ápr. 25. 17:35
 16/21 anonim ***** válasza:
Az is a lényeg, hogy mióta csinálod ezt az életmódot.
2012. ápr. 25. 17:51
 17/21 A kérdező kommentje:

Adipex,tényleg...valószínű kombináltam egy gyógyszerrel.

Orvoshoz valóban nem ártana mennem,mert ezen kívül savval is harcolok.Az a fura,hogy nem eszek zsírosat,nincs sertéshús,marha stb.,csak csirke,illetve hal,ami húsként szerepel az étrendemben...fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű magvas kenyeret eszek.Igyekszem mellőzni az egészségtelen dolgokat...Tavaly megnézték a Tsh-mat,megfelelő értéket mutatott.Nem akarom,hogy gyógyszereket írjanak ki...úgy etetik az emberrel,mint a cukrot. :(

2012. ápr. 25. 23:26
 18/21 A kérdező kommentje:
1x sikerült 25 kilótól megszabadulnom,de akkor napi 1 zsömlét ettem.Akkor kikészültem,visszajött minden,teljesen legyengültem.Viszont másképp tényleg nem jön le.Ekkor 16 éves voltam.Próbálkoztam mostanában is ilyen fajta módszerrel,de a vércukrom nagyon hamar leesik 2,1-2,6 közöttre.Olyan nagyon sok pénzem nincs orvosokra,ezt a szert megvettem volna,ha tudom,hogy használ,mert annyira nem vészes.
2012. ápr. 25. 23:32
 19/21 anonim válasza:

Én sem kötekedni szeretnék, csak valamit elmesélni.

Öcsém 18 éves korára 110 kiló volt.(amit bevallott, lehet, hogy picit több) Egyszer bekattant nála valami, megunta, hogy egész életében kövér, szerencsétlen ember, akit mindeni csúfol.(az emberek kegyetlenek, hát még a gyerekek) Nem számolgatott semmit, nem csinált csodadiétát, hanem elkezdett mozogni. Gőzerővel csinálta, 10 kilométereket futott, széthajtotta a szobabiciklinket, soha nem állt meg. Ezt persze minden nap. Hiába futott este, jó volt az idő, a fiatalok kint voltak. Értékelték, hogy próbálkozik? Dehogy… Csak kiröhögték és beszóltak neki, de ő sohasem adta fel. Olyan gyorsan fogyott le, hogy szinte fel sem fogtam, pár hónap alatt ledobta az egészet. Azóta eltelt 4 év. Soha nem hízott vissza, pedig nincs pénze minőségi kajákat venni, mivel csóró egyetemista. Kenyeret eszik meg minden selejtet, ha pedig haza megy, akkor zabál… Viszont egy dolog nem változott, ha lehetősége van rá, akkor sportol, és mindenhova gyalog jár. Amit persze a cipői bánnak.:)

Én olyan emberrel még nem találkoztam, aki tartósan úgy fogyott volna le, hogy valamit megvon magától. Ne egyél kenyeret, csokit, stb… hát, úgy sz*r az élet. Szerintem csak mozogni kell.:)

2012. ápr. 26. 10:27
 20/21 anonim válasza:
oszt. társ rendelt ku*va nagy átba*ás :) Ilyen hülyeségekbe ne higgy:)
2012. ápr. 26. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!