Mi a véleményetek erről a szerről? Próbálta már valaki? Mennyire lehet ez igaz? Heti 5 kg minusz. Létezik?
Jó,mivel senki nincs tisztában a problémámmal,így elmondom:
-nem tudok sokat enni,nem vagyok zabálós típus
-16:00 után max. 1 almát,vagy 1 natúr joghurtot eszem
-nálam a nasi az natúrjoghurtból áll,árpával,lenmaggal,gyümölccsel,és lehelletnyi mézzel
-naponta norbi-tornázok,plussz felülésezek,lábemelés stb.
-székletem csak 2-3 naponta van,akkor is meg kell szenvednem vele,hogy kijöjjön,és akkor is kevés van.
Akármit csinálok,nem tudok fogyni....nem tudom miért van ez...
Adipex,tényleg...valószínű kombináltam egy gyógyszerrel.
Orvoshoz valóban nem ártana mennem,mert ezen kívül savval is harcolok.Az a fura,hogy nem eszek zsírosat,nincs sertéshús,marha stb.,csak csirke,illetve hal,ami húsként szerepel az étrendemben...fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű magvas kenyeret eszek.Igyekszem mellőzni az egészségtelen dolgokat...Tavaly megnézték a Tsh-mat,megfelelő értéket mutatott.Nem akarom,hogy gyógyszereket írjanak ki...úgy etetik az emberrel,mint a cukrot. :(
Én sem kötekedni szeretnék, csak valamit elmesélni.
Öcsém 18 éves korára 110 kiló volt.(amit bevallott, lehet, hogy picit több) Egyszer bekattant nála valami, megunta, hogy egész életében kövér, szerencsétlen ember, akit mindeni csúfol.(az emberek kegyetlenek, hát még a gyerekek) Nem számolgatott semmit, nem csinált csodadiétát, hanem elkezdett mozogni. Gőzerővel csinálta, 10 kilométereket futott, széthajtotta a szobabiciklinket, soha nem állt meg. Ezt persze minden nap. Hiába futott este, jó volt az idő, a fiatalok kint voltak. Értékelték, hogy próbálkozik? Dehogy… Csak kiröhögték és beszóltak neki, de ő sohasem adta fel. Olyan gyorsan fogyott le, hogy szinte fel sem fogtam, pár hónap alatt ledobta az egészet. Azóta eltelt 4 év. Soha nem hízott vissza, pedig nincs pénze minőségi kajákat venni, mivel csóró egyetemista. Kenyeret eszik meg minden selejtet, ha pedig haza megy, akkor zabál… Viszont egy dolog nem változott, ha lehetősége van rá, akkor sportol, és mindenhova gyalog jár. Amit persze a cipői bánnak.:)
Én olyan emberrel még nem találkoztam, aki tartósan úgy fogyott volna le, hogy valamit megvon magától. Ne egyél kenyeret, csokit, stb… hát, úgy sz*r az élet. Szerintem csak mozogni kell.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!