Ti milyen fogyasztószert ajánlotok, ami nektek bevált?
Én se viszem be a megfelelő adagot, mert nincs rá keret, de na, fogyok. :D
Aranyszabály, hogy érdemes délelőttre, kora délutánra igazítani a CH forrást, vacsira már csak valami kis husi, saláta, ami akad.
Most már persze mindegy, de ha anyagilag is meg akarod úszni, akkor ennyi elég legközelebb. :)
Nyilván nem ez a legegészségesebb módja a fogyásnak... DE
Fogamzásgátlót kezdtem el szedni, és azonnal hiztam (persze abbahagytam), de már megvolt az esküvőnk dátuma, ezért mindent bevetettem, hogy beleférjek a menyasszonyi ruhámba.
Acai berryvel nem kivántam az édességet (lehet kapni ebből olcsóbb fajtát is). Plussz kaja után elrágtam egy ananásztablettát, az zsírt éget. (igaz, mellette elhagytam a vacsorát, és heti 2-3szor futottam) 6 kg ment le 2 hónap alatt.
#10: és már itt is vagyok (az okoskodó)
Csupán egy kérdésem van:
Gyógyszert szedsz, hogy zabálhass, hogy esténként fetrengj a tévé előtt? Mindezt azért, hogy megfelelj a társadalmi normáknak?
Mondd, normális vagy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!