Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ti milyen fogyasztószert...

Ti milyen fogyasztószert ajánlotok, ami nektek bevált?

Figyelt kérdés

2013. jan. 26. 15:13
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ha természetes szert keresel (én ezt ajánlom) Acai Berry 1000mg !!!! KIMONDOTTAN EGÉSZSÉGES

Szilveszter óta 6 kilót fogytam vele.

Csak arra figyelj hogy 1000mg legyen benne mert én megjártam már több fajtával ami sz.rt. sem ért

Amit most szedek nagyon bevált.

Ha gyilkolni szeretnéd magad lehet durva gyógyszer készítményeket venni. NEM AJÁNLOM SENKINEK

2013. jan. 30. 14:58
 12/14 anonim ***** válasza:

10es vagyok. nem nem zabálok és nem nem fetrengek a tv előtt.

mivel teljesen elveszi az étvágyamat, amit muszáj, azt is csak nehezen tudom megenni, fel kell írjam, hogy ne felejtsek el enni

szóval nem, nem szedek gyógyszert, hogy zabálhassak, és normális vagyok

2013. jan. 30. 15:36
 13/14 anonim válasza:
Futócipő, úszódressz, tenniszütő... ilyesmik... egykis mozgás..
2013. febr. 2. 07:47
 14/14 anonim ***** válasza:
64%

Én semmilyet sem ajánlanék, én is próbáltam párat, és hát egyáltalán nem hatottak...

Viszont egyik barátomon felbuzdulva én is neki láttam egy étrend kidolgozásának, és a könnyű sportolásnak, aminek segítségével több mint 20 kilót adtam le.

Készítettem egy weboldalt is: [link]

Ezen mindent leírok, amit a fogyásomhoz felhasználtam.

2013. febr. 5. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!