A 30 days kapszulát étkezés előtt vagy után kell beszedni? Egyébként van köztetek olyan, aki szedte és bevált?
Szénhidrát szegény életmód, sok hús és zöldség, napi 1 óra mozgás.
Ha ezzel sem megy, akkor doki, lehet valami hormonális probléma.
Ne add fel!!!! A kapszulák meg nem segítenek. :(
hát semmi képp ne ezzel,könyörgöm!!!
3 ismerőst vitt el a mentő,mert ilyen szr.ságokat szedtek,végül ketten vesebetegségben(uraemiás kóma..)belehaltak.Pedig ők csak jól akartak kinézni,és egészségesek lenni.
Javaslom,hogy menj el először egy kivizsgálásra,hogy nincs e pajzsmirigy-hormonális problémád.Ha itt semmi probléma,akkor erős váltás kell az étkezésedben!Lassú felszívódású szénhidrát(teljes kiőrlésű kenyér,cukor helyett stevia(neten nézz utána),sovány fehér hús(csirkemell)párolva,zödségek párolva,napragorgó helyett olivaolaj.
Ja és nagyon fontos lenne a napi szintű,de ha nem megoldható akkor a heti 3x min1óra tesmozgás.Máshogy nem megy,lásd be!!!
Ne nyírd ki magad,ezek a vackok csak arra jók,hogy egy kicsit megbutítják az idegrendszered,becsapják a hypothalamus kissejtes neurosecretios rendszerét,azaz nem érzel éhséget.amíg szeded.aztán hogy ürül ki?mi van benne?hagy a fenébe,ha máshogy nem megy menj el egy dietetikushoz,kérj meg valakit a családból hogy esténként sétáljon veled,/járjatok el úszni..stb.ne ezzel a vacakkal fogyj le,mert ennél még az is egészségesebb ha kövér vagy.Tudom miről beszélek,én is mindig küzdök...21éves vagyok,176 cm-hez 86 kiló,de már jó úton:)sikerülni fog!!!
valószínű annó a lement kilók se a fogyasztó tabletta miatt mentek le,hanem a zöldség gyümölcs-abonett kínzó étrendtől..azért jött vissza a duplája,mert éheztél,válságot érzett a szervezeted,megtanulta hogy kell a kevés ételt is teljesen zsírba elraktározni,esetleg még falási rohamok is törtek rád..
Ne éhezz,hanem megfelelően legyen összerakva a kaja+mozgás.
Én is jól elbtam.,lefogytam 40 kilót,amiből 20 visszajött,mert éheztem egész fogyókúra alatt.tehát nem sok értelme volt:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!