Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ez így jó lesz a fogyáshoz?

Ez így jó lesz a fogyáshoz?

Figyelt kérdés

EZer éve feladom/ halogatom a diétát, de most már itt a suli, ideje összekapnom magam!

10 kilót szeretnék leadni.

Minden nap edzek, pl. este elmegyek 1 órát kocogni, másik nap este hasizom+ valamilyen erősítés, a lényeg hogy minden nap 1 órát fogok tornázni, hétvégén akár többet mikor több időm van.

Reggel: 1 csésze maté tea, 1 csésze csalántea

suliba viszek zöldteát

ha hazajöttem iszok még 2* maté teát, hogy meglegyen a napi 3*-i fogyasztás.

Étkezésre odafigyelek: csirkemell, sóska, hal, saláta és minden féle zöldségek, kevés zab, natújoghurt, kevés gyümölcs.

Napi 2* mega daily one plus vitamin.

Kalóriát keveset fogok enni, mert hamar le szeretnék fogyni, mondjuk kb napi 800-at, de először is tartok egy 2 hetes diétát, és utána átállok majd a napi 800-ra.

A két hetes diéta a 13 napos, amiben sok fekete kávé van délelőtt, de én azt helyettesítem ezekkel a gyógyteákkal.

tudom hogy mit gondoltok a divat diétákról, és is tisztában vagyok vele, de szeretnék hamar fogyni, és utána sem térek már vissza a megszokott étrendre, ezért nem fogok 2* annyit felszedni.

mit gondoltok ez így hatásos lesz? Hangsúlyozom a hatásosságot kérdezem, nem azt hogy nem szeretitek a koplalós kérdezőket:D

2013. szept. 1. 20:07
 1/5 anonim válasza:
Nem szeretjük a koplalós kérdezőket!
2013. szept. 1. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:

ez esetben nem gondolkodom többet előre,hogy így milyen lesz, "ha", egyszerűen megpróbálom mennyire lesz gyors/hatásos/nehéz:)

szép estét neked:)

2013. szept. 1. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:

A szervezet olyan 1200-1300 kalóriát éget el csupán azzal, hogy "élsz". Ennél kevesebbet ne vigyél be. Nem éri meg tönkretenni az egészséged.

Ha minőségi ételeket eszel, akkor nem kell koplalnod. Én 3 hónap alatt adtam le 10 kilót úgy, hogy 1500 kalóriát vittem be naponta, és 1 órát tornáztam. Ami a legtöbbet segített, hogy semmilyen édességet és olajos ételt nem ettem. (Azelőtt eléggé édesszájú voltam :) )

Szóval a kérdésre válaszolva: jó lesz, ha kicsit feljebb viszed a kalória határt. Napi 800 kalória mellett még a végén összeesel a suliban.

2013. szept. 1. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Én sem ajánlom, tapasztalatból :)

Diák koromban én is minden gyors diétát kipróbáltam, többek között az általad leírt 2 hetes diétát is. De én betartottam a kávét is, pedig rosszul voltam a gondolatától is. Úgyhogy elszántságból ötös voltam :) Nehéz volt, de látványos eredményt hozott...persze most már tudom, hogy az a 6 kg fogyás vízből, méreganyagból és izomból ment főként :(

10 kg fölöslegem volt nekem is, és szépen lassan el is értem. Utána pedig igyekeztem figyelni rá, hogy ne szedjem vissza. Ment is egy darabig, de mivel nem változtattam alapvetően az életmódomon, alattomosan elkezdtek visszakúszni a kilók, és nem 10, hanem 20!!!!!! Persze nem pár hónap alatt, de feljött. Tipikus jojo-effektus! Hogy miért? Mert ezek a diéták ezzel járnak, kiéhezteted a szervezetedet, és nagyon jól hangzik, hogy utána is figyelek majd, de sajnos ez nem egészen így működik.

Tudom, hogy fiatalként nagyon szeretnél nagyon hamar túlesni a súlyfelesleged leadásán, de rosszat teszel vele.

Most kalóriaszámlálással fogyok, alapvető szokások megváltoztatásával, és gyönyörűen fogyok úgy, hogy egy percet sem koplaltam, nagyon jól érzem magam, tele vagyok energiával, a kislányom mellett toppon is kell lennem, mert örökmozgó. És mozogni is van energiám, sőt kedvem!

1200 kcal a minimum, amit vigyél be minden nap, ha jól válogatod meg, hogy mit eszel, egészséges alapanyagokból, akkor ennyivel nagyon jól lehet lakni, a testem sem éhezik, tehát nem kell félni a jojo effektustól sem. És ezzel is le lehet adni heti 1 kg-ot, ami még egészséges! Nekem is lemegy ennyi hetente!!

Ne kapkodj, nincs semmi értelme, ezzel is bő 2 hónap alatt a végére tudsz érni, és még energiád is lesz, és nem lesznek falási rohamaid, mert ésszel mindenből ehetsz néha.

2013. szept. 2. 10:49
 5/5 banderasito válasza:

Az utolsó bekezdésedben leírtad a választ!! Az fog veled történni, csak a sok gyógyteának köszönhetően még adsz egy KO-t a testednek! A napi 800 kcal-t FELEJTSD EL! Bárha szeretnél éhen hallni akkor jó úton jársz.

Amúgy hány éves vagy? Mert a gyógyfőzetekkel csínján kell bánni.

2013. szept. 2. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!