Ez így elég lesz 5 kg fogyáshoz nyárig?
Szeretnék 5 kgt ledobni, számolgattam hogy szerintem ez elég lesz, most vagyok 169 cm és 65 kg.Van felesleg a csípőmön, a mellkasomon, a karom alsó felén és a combom belső felén.Ezeket szeretném eltűntetni amennyire csak lehet, ezért heti 3-szori 2 km futásba kezdtem, ezt csinálom 1,5 hete, most fogom a távot növeli 3 km-re-mellette hétfőnként 1,5 óra röpi edzésem és szerdánként dupla tesiórám van-.Az étrend kicsit problémás, mivel suliba járok, igyekszem kevés de laktató kaját magammal vinni, így általában egy croissant vagy egy szendvicset viszek, van hogy kettőt, ha sokáig kell suliban lennem, van hogy este 6-ig, pedig még csak gimi.Minden esetre reggelire müzlit szoktam enni, tízórai a suliban, van hogy viszek almát, ebéd általában 3-4 felé husi, krumpli, leves, saláták-ezeket anyukám főzi- aztán uzsira gyümölcs-alma, narancs, grapefruit- és 6 előtt vacsora, szintén szendvicske, persze szigorúan barna kenyérrel, ezt is anyum süti.Ez így jó lehet, elég lehet a fogyáshoz, jó alakhoz?
L16
A kajáláson múlik minden, tehát ez így nem biztos, hogy sikerül. Túl sok a szénhidrát, és kevés a fehérje. Ráadásul a szénhidrátok sem jók, csupa cukor. Az lesz, hogy az izmaidnak kéne a fehérje, de azt nem kapják meg, ellenben az inzulinszinted a sok rossz szénhidráttól ingadozni fog. Nem fogod bírni a futást, falási rohamaid lesznek, szédülsz, stb.
Legalábbis erre van a legtöbb esély.
Hiába fut valaki 3km-t és éget el vele 2-300 kcal-t, ha egy croissant-ban pont ennyi a kalória, és egy perc alatt meg lehet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!