Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez így elég lesz...

Szerintetek ez így elég lesz a fogyáshoz?

Figyelt kérdés

Saját magamnak próbálok meg diétát kialakítani mivel a sablonok sajnos nem váltak be. 170 cm vagyok és 100Kg.

Szóval ezt próbálom tartani:

reggeli: 1 dm rozs zsemle 2 szelet csirkemell sonka 1 paradicsom vagy bármilyen zöldség

Ebéd: mivel a páromnak is főzők ezért nem tudok sarkalatos lenni, annyit teszek hogy nem eszem olajban sült ételeket, tésztákat illetve hogy az adagot csökkentettem

Vacsora: ugyanaz mint a reggeli, vagy görögdinnye.

Mivel futni még nem tudok eröltetett tempóban sétálok napi 45 percet , és a kutyussal normál tempóban további egy órát.

Még annyit tudnék tenni hogy otthon tornázom de sajnos csak nagyon késők érek oda.

Szerintetek változtassak valami? és ha igen mit?

Előre is köszi

2012. júl. 9. 15:02
 1/2 anonim ***** válasza:

A dm valami új pékség? :)

Figyelj, ehetsz kenyeret fogyókúrában is, de a pékségben vedd, minél kevesebb tartósítószerrel, ne az illatszerboltban!!! Az adalék jobban hízlal, mint a normális kaja...

Csirkemellsonka - értem én, hogy kevés benne a kalória, de nézted az összetételét? A csirkének NINCS sonkája. Sonkája a disznónak van. Ahhoz, hogy a csirkéből sonka legyen, hozzáraknak egy halom adalékot.

Az egy paradicsom pedig nagyon kevés, nem "vagy" bármilyen zöldség, hanem "ÉS".

Tehát: a reggeli legyen 1 szelet kenyér, több darab zöldség, a feltét pedig változatos, és mindél természetesebb. Egyél sonkát, de akkor az valódi legyen, a zsír dobd ki róla. A húst megeheted. Csinálj zöldségkrémeket otthon, körözöttet. Egyél sajtot, sajtkrémat - módjával. A light-ot felejtsd el, tele van adalékkal. Minőségi ételeket egyél!

Ebéd: Olajban sült húst ehetsz, csak ne legyen zsíros. Itt jöhet a csirke. A lisztes dolgokat kerüld inkább. Fél adag rizst ehetsz, és bármennyi zöldséget. Öntet helyett tegyél rá fűszeres joghurtot.

Vacsora: a kenyeret felejtsd el, illetve mindent, amiben szénhidrát van. A te vacsorád bármennyi zöldség és normális mértékben fehérje.

Ha közben éhes vagy, akkor ehetsz natúr joghurtot, kefírt vagy 1-2 db gyümölcsöt.

Legalább 2 liter víz vagy cukormentes tea.

Hetente egyszer nyugodtan egyél édességet mértékkel: néhány kocka csoki, egy túrórudi, 2 gombóc fagyi, 2 dl üdítő.

A majdnem 2 óra séta neked teljesen megfelelő. Ha tudsz, menj úszni is, heti 2-3-szor.

2012. júl. 9. 15:11
 2/2 A kérdező kommentje:
1 db zsemlét szerettem volna írni csak nem sikerült:)
2012. júl. 9. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!