Szerintetek ez így elég lesz a fogyáshoz?
Saját magamnak próbálok meg diétát kialakítani mivel a sablonok sajnos nem váltak be. 170 cm vagyok és 100Kg.
Szóval ezt próbálom tartani:
reggeli: 1 dm rozs zsemle 2 szelet csirkemell sonka 1 paradicsom vagy bármilyen zöldség
Ebéd: mivel a páromnak is főzők ezért nem tudok sarkalatos lenni, annyit teszek hogy nem eszem olajban sült ételeket, tésztákat illetve hogy az adagot csökkentettem
Vacsora: ugyanaz mint a reggeli, vagy görögdinnye.
Mivel futni még nem tudok eröltetett tempóban sétálok napi 45 percet , és a kutyussal normál tempóban további egy órát.
Még annyit tudnék tenni hogy otthon tornázom de sajnos csak nagyon késők érek oda.
Szerintetek változtassak valami? és ha igen mit?
Előre is köszi
A dm valami új pékség? :)
Figyelj, ehetsz kenyeret fogyókúrában is, de a pékségben vedd, minél kevesebb tartósítószerrel, ne az illatszerboltban!!! Az adalék jobban hízlal, mint a normális kaja...
Csirkemellsonka - értem én, hogy kevés benne a kalória, de nézted az összetételét? A csirkének NINCS sonkája. Sonkája a disznónak van. Ahhoz, hogy a csirkéből sonka legyen, hozzáraknak egy halom adalékot.
Az egy paradicsom pedig nagyon kevés, nem "vagy" bármilyen zöldség, hanem "ÉS".
Tehát: a reggeli legyen 1 szelet kenyér, több darab zöldség, a feltét pedig változatos, és mindél természetesebb. Egyél sonkát, de akkor az valódi legyen, a zsír dobd ki róla. A húst megeheted. Csinálj zöldségkrémeket otthon, körözöttet. Egyél sajtot, sajtkrémat - módjával. A light-ot felejtsd el, tele van adalékkal. Minőségi ételeket egyél!
Ebéd: Olajban sült húst ehetsz, csak ne legyen zsíros. Itt jöhet a csirke. A lisztes dolgokat kerüld inkább. Fél adag rizst ehetsz, és bármennyi zöldséget. Öntet helyett tegyél rá fűszeres joghurtot.
Vacsora: a kenyeret felejtsd el, illetve mindent, amiben szénhidrát van. A te vacsorád bármennyi zöldség és normális mértékben fehérje.
Ha közben éhes vagy, akkor ehetsz natúr joghurtot, kefírt vagy 1-2 db gyümölcsöt.
Legalább 2 liter víz vagy cukormentes tea.
Hetente egyszer nyugodtan egyél édességet mértékkel: néhány kocka csoki, egy túrórudi, 2 gombóc fagyi, 2 dl üdítő.
A majdnem 2 óra séta neked teljesen megfelelő. Ha tudsz, menj úszni is, heti 2-3-szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!