Igy 8-19 kilot le tudnek adni 1 honap alatt? 16L
Figyelt kérdés
165 cm 70 kg
csak gyumolcsot eszek pl cseresznyet dinnyet egesznap vagy almat altalaban ezek vannak itthon.Neha egy kis salatat sult husival..melette edzo terembe jarnek egy heten 1 szer.Es mindennap tornaznek 20-30 percet.Letszi a kerdesemre valaszoljatok..:) koszi
2013. aug. 1. 04:09
1/6 anonim válasza:
1 hónap alatt én 7 kg-t adtam.. annyi sztem neked is menni fog, viszont a gyümölcsök mellé egyél fehérjét és zöldséget sokkal többet!! ( pl csirkemell salival, vagy virsli, natúr joghurt) és az esti torna az nagyon jóó viszont ha kifejezetten a fogyás a célod inkább több kardió edzést csinálj mert az jobban égeti a zsírt..
2/6 anonim válasza:
19 kilót biztos, hogy nem tudsz fogyni ennyi idő alatt. Nincs rajtad annyi felesleg. Az elején még gyorsabban ugrálnának le a kilók, de mikor csak néhány van pluszban, az már nem megy le egyik napról a másikra. Ha pedig egy hónapig nem eszel mást, csak gyümölcsöt, és még mellette naponta mozogsz és edzőterembe jársz, szerintem azt nem fogja bírni a szervezeted.
3/6 A kérdező kommentje:
el irtam 8-10 kg szerettem vna irni
2013. aug. 1. 22:47
4/6 anonim válasza:
Le tudsz adni, de csakis az izmaidból. A háj marad. Biztos, hogy ezt akarod?
5/6 anonim válasza:
A szervezetnek nem tesz jót ... ilyen kevés idő alatt ilyen nagy súlycsökkenés a gyümölcs diéta nagyon jó ... de próbálj meg naponta kétszer edzeni és az egyik edzés a futásról és tornáról... a másik erősítésről szóljon ... remélem írtam valami hasznosat.. :D
6/6 anonim válasza:
Jézusom, hát ne írjatok már egy 16 évesnek ilyet.... 8 likó egy hónap alatt?
Lehetséges, de járhat mellé némi depresszió és idegösszeroppanás... Meg egy kiadós kórházi kezelés is.... Ez a fogyás még egészséges, felnőtt szervezetnek is veszélyes, nemhogy egy fejlődő lányénak....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!