Milyen vagy melyik módszerrel tudnék lefogyni 20 kilót 3-4 hónap alatt? Tovább lennt!
Én az utóbbi másfél évben összesen 20 kilót szedtem fel, ebben benne volt egy pajzsmirigy által okozott hormonbetegségem, aminek a mellékhatása a hízás lett, aztán teherbe estem, jelenleg 8 hónapos vagyok, de időközben felmerült egy megemelkedett vércukorszint, amivel muszáj diétáznom.Napi 180 g szénhidrátot ehetek / ihatok meg, 6xi étkezés mellett.
2 hete diétázom és már most érzem a jótékony hatását, persze a baba mellett fogyózni tilos, a diétát viszont tarthatom.Holnap méreckedek, kiváncsi vagyok, merre mozdul a mérleg.Ha látok eredményt, folytatom szülés után is.
Megoszthatom veled az étrendet, ha akarod.
Szia! Én Atkins diétával fogytam 3 hónap alatt 18 kg-t.
85-ről 67-re. Azóta sajna visszaszedtem belőle 8 kg-t, de magamnak köszönhetem, mert ugyanúgy elkezdtem szénhidrátokat enni, és nem mozogtam annyit. Úgyhogy most kezdem előről... na ezt nem szabad... ha egyszer váltasz, akkor ragaszkodni kell hozzá. Mondom ezt elsősorban magamnak!
Amúgy ezzel a diétával 5 éve lefogytam már 63kg-ról 51-re.
Most a 63 kg-val is nagyon boldog lennék.
Volt közben egy terhességem, van egy csodálatos kislányom, de a kilók azok nagyon makacsul ragaszkodnak hozzám... :( Na de nem adom fel...
Bocsi kicsit hosszú lettem. 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!