Hogy tudnék 6 hét alatt 15 kilót leadni? SÜRGŐS!
muszáj lenne 5-6 hét alatt 15, de legalább 10 kilót fogynom!valaki segítene, aki már csinált ilyent, és összejött neki???nagyon fontos lenne!köszönöm!
am 160 cmhez vagyok 72-74 kiló:'( 20 évesen...:(
Sajnálom ki kell ábrándítsalak, de 6 hét alatt SEHOGY...
6 hét alatt nagyon kemény diétával és mozgással esetleg 6 kg-ot fogyhatsz!
szia! figy, egyszer 3 hét alatt fogytam 10 kilót, szóval az a "sehogy" az nálam annyira nem érvényes...akkor alig ettem, mert elég komoly lelki válságban voltam, szóval most is sikerülne, csak tippeket várnék, hogy hogy csináljam.
jah és nem szedtem vissza, jb 1 évig tartottam azt a súlyt kb 60-62 kiló voltam
Én már fogytam egy hét alatt 7 kg és azóta sem jött vissza. Hidd el nekem lehet, aki azt mondja nem az téved.
Irj privát e-mailt ha érdekel.
20 éves lány
szia ez a legjobb diéta a világon!!!!!
sosem fogod visszahízni azt a súlyt amit leadsz
hidd el nekem :)
vannak ismerőseim ettől sokat lehet fogyni viszonylag rövid idő alatt ráadásul nagyon egészséges életmódot lehet belőle kialakítani
de figyelj arra hogy pl:szénhidrát napod van eléd raknak egy sütit ami krémes az igen a piskóta szénhidrát de a krém már nem az csak a tiszta szénhidrátot szabad megenni!:)gyümölcsnap:csak gyümölcs és így tovább :)
de lehet hogy vmit rosszul írtam le olvasd el azt az oldalt és minden pontosan meg fogsz tudni
kívánok neked sok szerencsét :)
utolsó!mennyi voltál, és mennyi ment le??
Írtam privátot annak a válaszolónak, aki egy hét alatt -7et csinált!:*
Az én kedvencem a Level diéta. Bár azt csak 15 napig lehet csinálni,de én 68 kg-ról fogytam 8 kg-ot (torna nélkül),de nagyobb kezdő súlyról többet is le lehet vele adni,főleg ha tornázol is mellé. Ráadásul olcsó az alapanyag hozzá és nagyon egyszerű követni. Akár kezdhetnéd ezzel is.
Mi tesómmal anno kicsit módosítottunk az eredeti hozzávalókon, ha érdekel elküldöm neked privátban azt a verziót amit mi csináltunk. (húgom 57-ról 52-re fogyott)
szia !
egyántalán nem szeretném leszólni a válaszokat mindegyik felpontozásra érdemes :)
de valóban a szétválasztó diéta a legjobb mert a legegészségesebb és nem fogod visszahízni ha rendesen betartod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!