Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szeretnétek napi 1kg fogyni?

Szeretnétek napi 1kg fogyni?

Figyelt kérdés

Olvastam 1 magazinba erről az 1 napos diétáról amit ki is próbáltam és tényleg hatékony.Azóta se hallottam senkitől és nem olvastam sehol pedig nagyon jó kis villámdiéta.Napi 1kg fogyást igér és ez tényleg így van.Többször alkalmaztam már,amikor valamilyen okból szerettem volna,hogy jobban álljon rajtam a ruha.Természetesen nem lehet ezt se napokig folytatni,mert nagyon monoton lenne,de hetente 1x beiktatható.Emésztésjavításra is alkalmazható,székrekedésre kiváló.

Ime a csodarecept:

R:2 kivi(100 kcal),2 korpovit keksz,(32kcal)1 natúr joghurt(88 kcal)220 kcal

E:1 banán,(100kcal) 2 korpovit keksz,(32kcal) 1 natúr joghurt(88kcal)=220 kcal

V:1 banán(100 kcal),2 korpovit keksz(32 kcal), 1 natúr joghurt(88kcal)=220 kcal

Összesen:3x220kcal:660 kcal

Ez mellett a folyadékfogyasztásról se feletkezzünk meg,gyógynövényes tea és szénsavmentes ásványvíz (kb:1,5-2 l)

Szerintem betartható és garantált a mínusz kg.Vigyázzatok másnap farkaséhesek lesztek.Próbáljatok könnyű ételeket fogyasztani.

Sok sikert!:)

2009. okt. 19. 18:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Haho, lehet a banán helyett mást is enni? Mondjuk almát? Meg a keksz helyett fitness müzlit(cukormentes)?

Így is hatékony?

(Amúgy köszönöm a tippet, kipróbálom, de érdekelne, hogy lehet-e helyettesíteni, mert akkor nem unnám meg, meg az almát jobban szeretem:D)

És amúgy, ha a vacsora kimarad az baj? :D

2018. jan. 26. 00:44
 22/22 TXCowboy ***** válasza:
Gyümölcs, keksz, joghurt. Csupa cukor, mi ebben a diéta? Fehérjét kéne enni, nem cukrokat.
2018. jan. 26. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!