Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szeretnétek napi 1kg fogyni?

Szeretnétek napi 1kg fogyni?

Figyelt kérdés

Olvastam 1 magazinba erről az 1 napos diétáról amit ki is próbáltam és tényleg hatékony.Azóta se hallottam senkitől és nem olvastam sehol pedig nagyon jó kis villámdiéta.Napi 1kg fogyást igér és ez tényleg így van.Többször alkalmaztam már,amikor valamilyen okból szerettem volna,hogy jobban álljon rajtam a ruha.Természetesen nem lehet ezt se napokig folytatni,mert nagyon monoton lenne,de hetente 1x beiktatható.Emésztésjavításra is alkalmazható,székrekedésre kiváló.

Ime a csodarecept:

R:2 kivi(100 kcal),2 korpovit keksz,(32kcal)1 natúr joghurt(88 kcal)220 kcal

E:1 banán,(100kcal) 2 korpovit keksz,(32kcal) 1 natúr joghurt(88kcal)=220 kcal

V:1 banán(100 kcal),2 korpovit keksz(32 kcal), 1 natúr joghurt(88kcal)=220 kcal

Összesen:3x220kcal:660 kcal

Ez mellett a folyadékfogyasztásról se feletkezzünk meg,gyógynövényes tea és szénsavmentes ásványvíz (kb:1,5-2 l)

Szerintem betartható és garantált a mínusz kg.Vigyázzatok másnap farkaséhesek lesztek.Próbáljatok könnyű ételeket fogyasztani.

Sok sikert!:)

2009. okt. 19. 18:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
50%
De éhen döglök képzeld :D Egészségesen étkezem és tudom nagyon jól h mit bír ki a szervezetem és mit nem. Ezt nem az biztos.
2009. okt. 19. 20:50
 12/22 anonim ***** válasza:
58%

Rendben jól esik csináld.

De ne írj olyat, hogy napi 1 kg, mert nem igaz. Ne írd, hogy egy pohár joghurt 88 kcal, mert nem igaz.....stb.

2009. okt. 19. 20:51
 13/22 A kérdező kommentje:

125g-mos natúr activiába ennyi van.100g=70,25g=17,5 azaz 87,5

Nem híresztelni akarom,de kiváncsi voltam,hogy milyen visszhangja lesz.Köszönöm a válaszokat és a védőbeszédet is.

2009. okt. 19. 21:01
 14/22 anonim ***** válasza:
56%
Ezzel a "diétával" az intenzívre lehet bekerülni. Ismételten gratulálni tudok a szerzőjének. (egy medikus)
2009. okt. 19. 22:14
 15/22 anonim ***** válasza:
68%

Kedves medikus!

Légyszíves, akkor írd le nekünk azt az étrendet, amire azt mondod, hogy a rendszeres mozgás mellett hatni fog!

2009. okt. 20. 20:02
 16/22 A kérdező kommentje:
1 nap alatt nem kerülök kórházba.És aki egésznap a munkája miatt nem tud enni.Halllottam ennél már durvább dolgokat.
2009. okt. 20. 20:59
 17/22 anonim válasza:
Hát igen. Nem kéne lehülyézni, mivel leírta, h magazinban olvasta, és mivel neki bevált, próbál segíteni. Tény, hogy egyáltalán nem egészséges, mert ha valaki koplal, tehát ezt mondjuk több napig alkalmazza, beindul a jojoeffektus, vagyis pl. leadsz 5 kg-t és utána keveset eszel, igaz, de jobban ragad rád, és így a dupláját szeded fel. Abban viszont mindenkivel egyetértek, h kevés kaja (de nem koplalás), és minden nap mozgás, pl. futás, úszás, biciklizés, tánc...ezek jók kardióedzésre, aztán ugye a torna...na de nem akarok okoskodni...bocsi. :D
2010. márc. 31. 21:52
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az előző hozzászóló megnyilvánulását.

Tényleg évente 1x-2x szoktam ehhez folyamdni,amikor formába kell lennem.Nincs súlyfeleslegem,de a hasam laposabb és feszesebb lesz.Mondhatjuk úgy is,hogy 1 nap tehermentesítjük a szervezetet.

2010. márc. 31. 22:05
 19/22 anonim ***** válasza:
58%
Milyen legyen a joghurt! Én kipróbálom szoktam ilyet csinálni és jó érzés utána felkelni!:)
2010. jún. 22. 19:00
 20/22 heszter válasza:

Ha csak a visszhangot vártad, akkor megkaptad, nem lehetne a kérdést (meg a választ) törölni?

Csak azért, mert ez nem egy hatékony dolog, és abszolút nem igaz, a tartós fogyás része.

Meglehetősen káros lenne hetente alkalmazni.

És valóban csak azért tűnik el hirtelen 1kg, mert nem eszel annyit, pontosan emiatt lesz a hasad is kisebb.

Napi kb. 2000 kcal helyett ha beviszel 660-at, az azt jelenti, hogy mindössze 1300-1400 kcal-nyi energiát használ fel a szervezet a tartalékaiból, ami kb. 10 dkg fogyást eredményez.

Légyszi töröld le ezt a diétát, mert nagyon sok fiatal keres rá ilyenekre, és simán elhiszik, kipróbálják, pedig nekik még az egészséges fogyást se szabadna alkalmazniuk.

(Tippem, arra, hogy neked miért tűnik tartósnak: mert a következő nap is könnyű ételeket fogyasztasz, tehát akkor se viszel be túl sok energiát. De általában a jellemző az, hogy ilyenkor az emberek már nem figyelnek oda, és sokat esznek.)

Kérlek töröld (rendes tőled, amúgy, hogy segíteni szerettél volna, de sok a túlzás abban amit írtál)

2010. nov. 22. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!