Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Milyen zsírégetőt ajánlotok?...

Kenzoo88 kérdése:

Milyen zsírégetőt ajánlotok? Milyet használjak?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy milyet érdemes venni aránylag olcsón. Mert diétázok (elég keményen) és kondizok is, de szeretnél minél hamarabb és egyszerűbben lefogyni mert szörnyen utálom magam így. 15F/88Kg/170cm Egészségem nem érdekel, csak, hogy minél hamarabb megszabaduljak legalább 10-20 kg feleslegtől :)

2013. júl. 6. 23:15
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy anorexiás leszek ilyen kövéren :) mert nem eszek az csak egy dolog, ez csak addig lesz így még lefogyok, utána enni fogok(igaz ugyanúgy szinte semmit) de fogok :)
2013. júl. 7. 21:36
 12/15 anonim válasza:

Scitec- Perfect Fatloss

Hydroxycut Max (nem tudom, hogy ebből van-e nem kifejezetten nőknek)

De szerintem azért az egészséged legyen az első, mert később amiko esetleg odajutsz h családod lesz nagyon bánni fogod!

A napi 1 étkezést én se tartom jó ötletnek a fentebb említett okok miatt. A legjobb ha többször eszel keveset.( ezt sajnos a drasztikus diétázók sose hiszik el, pedig ez a legjobb módszer!) ha egyszer estel a szervezet azonnal elraktároz mindent, mert "éhezik". Reggelire teljes értékű szénhidrát, h legyen energia, tízórai valami gyümölcs, ebéd csirke vagy hal vmi salival v párolt zöldséggel, uzsonna szintén vmilyen gyümölcs(lehetőuleg ne banán) vacsi pedig egy adag jó mínőségű fehérje ital. (Pl BSN) ami eltelít, de nem hízlal és az izmok is jobban fejlődnek. És persze a heti 3-4 edzés ki mennyit bír. Edzés után szintén fehérje ital. Hidd el ez az ami hosszútávon beválik!

Mert ha ezt folytatod az lesz a vége, hogy ok lefogysz de kb 3 hónap múlva vissza is dobod magadra azt a10-15 kilót. Vagy többet.

2013. júl. 31. 09:28
 13/15 anonim válasza:

Elöző vagyok:

Hydroxycut Hardvore Elit by Muscletech -ez a pasiknak

2013. júl. 31. 09:36
 14/15 anonim válasza:
Hardcore*
2013. júl. 31. 09:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Semmilyent. Még nem találták fel.
2013. júl. 31. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!