Milyen zsírégetőt ajánlotok? Milyet használjak?
Nem léteznek zsírégetők, attól hogy valamire ráírják még nem az.
15 évesen 11 után aludni kéne, ez segítené a fogyást, jóval hatékonyabban mint a nemlétező 'zsírégetők'.
Én éjjel 1-kor írok, de nem is panaszkodom hogyan fogyjak vagy hogy kialvatlan vagyok, ez a különbség.
00:59-s
A kérdező nem kioktatást kért barátom!
Ha 'túl' keveset eszel, az meglassítja a fogyást. Persze nem kell napi 5x enni, a napi 1-2 étkezés jó, de ha kevés a mennyiség, akkor lelassul az anyagcsere hogy ne halj éhen. Így azért macera fogyni.
Na így én is zsírégetőt keresnék. Kár hogy nincs.
Halolaj, disznóolaj, sok zöldség, hús, kókuszzsír.. ha elég normális ételt eszel 1-2 étkezésre, akkor fogyni fogsz. Ha kevés akkor meg nem mert védekezik a szervezet, nem csodálatos az alkalmazkodókészségünk?
Kedves kérdező, jó úton haladsz az anorexia felé.
Mi az, hogy az egészséged nem érdekel? Hát érdekeljen barátom, mert abból csak egy van.
A Hoodiáról én is jókat hallottam, de olyat is, hogy valaki kórházba került tőle, szóval csak óvatosan ezekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!