Tisztában vagyok vele, hogy pusztán a zsírégetőtől nem lehet fogyni, ezért a heti 6 kondi mellé heti 6 futás (intervallumos). Kondiban szálkásítok. De a ahhoz, hogy elérjem azt a testformát, amit szeretnék, le kéne vinnem a testzsírszázalékomat 5% köré. Ez még szénhidrát szegény étrenddel, szálkásítással is nehéz. Az elejét azért írtam, hogy megkíméljem magam az olyan kommentektől mint "rendes kaja + szálásítás" stb... Egy márkát szeretnék csak, ami szerintetek a legdrámaibban ható, köszönöm! :)
kemény edzőtermi edzés mellé sztem elengedhetetlen, ha valaki szálkásítani akar ;)
sok sikert!
2013. ápr. 6. 15:42
5/18 Adam9211 válasza:
Szia! Termogenetikus zsírégetőt kombinálj L-karnitinnal edzések előtt! Én is szálkásításban vagyok és hozzád hasonlóan 5% körülre akarom a testzsírom levinni, most ~13% körül van... Próbálj ki egy BRUTAL Blade-et vagy egy Scitec PFX-et és kombináld 1000mg L-Karnitinnal! PFX-ben alapból van durván fél gramm karnitin, de nyugodtan mehet hozzá a további 1 g! Karnitinből BiotechUSA L-Carnitine 1000 MG-t használok! /És 1800 kalóriás szénhidrátszegény étrendet hozzád hasonlóan!/
Az idióta válaszokkal meg ne foglalkozz, mindig is lesznek ilyenek...
Sok sikert!
2013. ápr. 7. 16:48
6/18 Adam9211 válasza:
Jah még hozzátenném így utólag, hogy a heti 6 súlyzós edzés kicsit sok szerintem... 4-5 a legoptimálisabb! Én mindig súlyzós edzés után közvetlen végzem az aerob edzést! Heti 1-2 nap pihi kell azért a szervezetnek! ;)
2013. ápr. 7. 16:51
7/18 anonim válasza:
Én azt a magyar mentalitást bírom, hogy elképzelitek, hogy léteznek csodaszerek, és még a csodaszernek nevezett cukrot is megennétek, csak hogy a fantáziátokban élhessetek.
2013. ápr. 7. 16:55
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat, nagyon hasznosak lesznek :) Az utolsó válaszra pedig annyit bírnék reagálni, hogy honnan veszed azt, hogy én csodaszernek gondolom ezeket a dolgokat? Egyáltalán nem csodaszerek, csupán egy kis segítség.
2013. ápr. 12. 06:28
9/18 anonim válasza:
A kis segítség = csoda.
Valójában az segít, ha nem terheled szénhidrátokkal az anyagcserédet, akkor egészséges módon történik a 'zsírégetés' lebontó folyamata, ez nem szer kérdése.
Nem eszel növekedési hormonokkal teli tejterméket, és zsírpárnákat bővítő cukrot. Ennyire sok zsírégetőre van szükséged. A saláta, az a zsírégető, ha nem eszik hozzá fél kiló tésztát az ember, hanem egy kis káposztát, répát, célkát, uborkát.. :)
2013. ápr. 12. 09:42
10/18 anonim válasza:
Egyébként a zöldségek (gyümölcsök) vízoldékony szénhidrát tartalma természetesen nem úgy hat mint a keményítő (vagy a cukor), ezek részben a széklet továbbhaladását könnyítik, nem kötnek meg hasznos tápanyagokat (mint a gabona rostok) illetve baktériumoknak prebiotikum, fel tudják használni miközben esetleg gázok képződnek, illetve (közepes szénlánc hosszúságú?) zsírsavak. Tehát zöldségek = vitaminok, ásványi anyagok és valóban jó hatású, zsírrá is alakuló összetett szénhidrátok (rostok).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!