Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyik márkájú zsírégetőt...

Biccsnigga kérdése:

Melyik márkájú zsírégetőt prefereljátok?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy pusztán a zsírégetőtől nem lehet fogyni, ezért a heti 6 kondi mellé heti 6 futás (intervallumos). Kondiban szálkásítok. De a ahhoz, hogy elérjem azt a testformát, amit szeretnék, le kéne vinnem a testzsírszázalékomat 5% köré. Ez még szénhidrát szegény étrenddel, szálkásítással is nehéz. Az elejét azért írtam, hogy megkíméljem magam az olyan kommentektől mint "rendes kaja + szálásítás" stb... Egy márkát szeretnék csak, ami szerintetek a legdrámaibban ható, köszönöm! :)

2013. ápr. 4. 20:47
1 2
 11/18 Adam9211 ***** válasza:
Teljes kiőrlésű gabonák a legjobbak, akármelyik paleós akármit mond... csirkével, abonettel, zabpehely turmixal 40 kilótól szabadultam meg 8 hónap alatt, legyengülés nélkül... Mi is alakul akkor zsírrá? A sok hülyeség amivel tömik az ember agyát!!! Napi 250g fehérje (lehetőleg csirkéből a nagyja, többi tápkiegből) és 100g összetett szénhidrát (teljes kiőrlésű gabonából, zabpehelyből) és hogy a zsírokat se felejtsük (mert ugye amit a csirkemell alá rakunk olivaolajat az édes kevés) 6-8 omega3 kapszula vagy 10-20ml lenmagolaj simán lemehet!
2013. ápr. 12. 15:34
 12/18 Adam9211 ***** válasza:
kapszula alatt lágyzselatin kapszulát értettem, ugyanis ezt nem lehet csak lekapszulázva bevinni a borzasztó íze miatt!
2013. ápr. 12. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:

[link]

Aha.. hát persze :)

Grat a fogyáshoz.

2013. ápr. 12. 15:47
 14/18 Adam9211 ***** válasza:

Én csakis tapasztalatból beszélek és próbálok segíteni több embernek is! A linked meg sem nyitom, mert nem hiszek ennek a modern kori baromságoknak... Abonett amit eszek (újból szálkásítok, még 10-et le akarok adni és 84kg leszek a majd' 190 centimhez) 80% teljes kiőrlésű búzából és 20% teljes kiőrlésű rozsból készül!

A gratulációt köszönöm, hacsak nem volt benne egy kis ironizálás... Ha igen akkor szívesen küldök magamról összeállított képeket hogy milyen voltam akkor és milyen vagyok most! :)

UI: Nem akarok senkivel nem összekapni aki a paleót isteníti, csak teljesen hülyeségnek tartom ezt az egészet, hogy zsírral tömjük a fejünket, mert marhára nem egészséges...

2013. ápr. 12. 16:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem, én nem ironizáltam, mivel én sem szeretnék fölöslegesen bántani másokat, bántva lenni.. lehet ezt kulturáltan is.

Ismerem a módszert amit használsz, és amiben hiszel. De a paleót senki sem isteníti, sőt olyan formában mint irányzat én is nagyban teszek rá. Engem a tudomány érdekel (ha téged is, akkor elolvasod a cikket, hogy bővüljön a látóköröd).

Na már most az Nálad hit, hogy a zsírfogyasztás mivel jár. Nem mellékesen, ugye szó sem volt arró, hogy több zsírt kellene enni mint amennyit például te fogyasztsz. Tehát hogy ezért nem reális vagy nem jó a paleo.. szerintem meg a zsírszegény táplálkozás nem jó, mert szénhidrátokkal, azaz keményítővel és cukorral helyettesítik a zsírt. De ez csak egy vélemény, nyilván sokan mások is osztják ezt a nézetet.

Illetve ha már telítetlen zsírok, akkor lehet foglalkozni az omega6 gyulladáskeltő hatásával, merthogy nem tűnik elhanyagolhatónak betegségeknél. Az omega3 fogyasztással egyetértek, talán a tengeri állatok (amelyek magas omega3 arányú zsírt tartalmaznak) a legjobb táplálékaink.

2013. ápr. 12. 16:36
 16/18 Adam9211 ***** válasza:

"Na már most az Nálad hit" -> Ez a legfontosabb része a dolognak, HINNI kell abban amit csinálsz! Agy-test kapcsolat, ha ez nincs meg felesleges is elkezdened az egészet... Ha úgy állsz a dolgokhoz hogy ááá megpróbálok lefogyni de úgyse fog sikerülni, akkor biztos hogy nem is fog menni! De ha az van benned hogy "Velem nem csesz ki ez a diéta/túlsúly, erősebb vagyok nála, végig fogom nyomni akkor is, ha törik, ha szakad!" akkor BIZTOS, hogy eléred a célod!

Nekem az efajta diéta által sikerült ennyit leadnom és a tapasztalataimról beszélek! Biztos vagyok abban, hogy legalább ha ennyire kitartó az ember és van ennyi önuralma a szenny kaják elhagyására mint nekem volt, akkor más is elérhet vele ilyen sikereket! Zabpelyhet és teljes kiőrlésű gabonákat ezentúl is a legjobb öszetett szénhidrátnak tekinetm, és fogom is amíg ennyire komolyan veszem ezt az egész testépítés dolgot!

Egyébként a búzás cikket már régebben elolvastam, de fittyes se hányok rá, mert ellent mond az én diétás nézeteimnek és a sikeremnek! Ellentmondások persze mindig mindenhol vannak és lesznek is...

Telített zsírsavakkal teljesen egyetértek! Érdemes bevinni belőlük napi 30g-t MINIMUM, nem csak diéta esetén! Izületeid bánják ha zsírmentesen étkezel! Pl. nekem az omega3 lágykapszulám is halolajat tartalmaz!

2013. ápr. 12. 17:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát sok sikert a továbbiakban is!! :)

Megjegyezhetem, hogy nagyon bírom ha normális hangnemben is meg lehet vitatni valamit? Szerintem ez kur.va jó dolog! Sértegetés, anyázás nélkül, mint ahogy sok helyen megy..

Köszi az írásokat, a véleményedet, ezekből tanulhat is bárki aki elolvassa.

2013. ápr. 12. 23:13
 18/18 Adam9211 ***** válasza:

Köszi a bíztatást!

Én olyan embernek tartom magam, aki normális hangnemben és stílusban tud kommunikálni még akkor is, ha valamivel nem ért egyet!

2013. ápr. 13. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!