Milyen zsírégetőt használjak ami nem káros?
Gondolom hallottál már a zöld teáról (google). Ez az elsödleges aminek jó hatása van az anyagcserére. Aztán a rostban gazdag zöldségek. Natúr joghurt. És végül de nem utolsósorban a mozgás. Ha ezek alkalmazása után sem vagy elégedett csak akkor használj mesterséges zsírégetöket.
Ha mégis zsírégetöt szeretnél ajánlom a reform-ot(google). Ez többnyire természetes bevizsgált, tesztelt termék.
Nem a zsírunkat kell égetni, hanem a benne lévő méreganyagoktól kell megszabadulni. A zsírunk menti meg az életünket, hiszen elszállítja a rengeteg méreganyagot a szerveinktől. Lúgosítsd a szervezeted, és ezek a méreganyagok kimosódnak.
Írj privit, és szívesen segítek.
Scitec REform, Hoodia+, CLA stb
nézz utánna neten.
A lugosítós hülyének meg egy pofon!!
A lugositos valaszadonak: Az a helyzet, h en normalis edzessel es taplalkozassal 6 kilot adam le 6 het alatt, mindenfele lugositos okossag nelkul! Sehol nincs ennek a lugositasos dolognak komoly tudomanyos hattere, senki nem tudja mik ennek a hosszutavu kovetkezmenyei.
Minek szorakoznal ilyennel, ha a regi jol bejaratott rendszer sokkal hatasosabb?
Mellesleg kis lugos nem kell mindent magadra venni. Másrészt pedig szerintem az a 6 kiló hogy nem csak zsírból ment le, az életemet teszem. De semmi közöm hozzá, mit csinálsz a szervezeteddel. Én tudom mit csinálok ez enyémmel, milyen folyamatok játszódnak le benne, ennek okán úgy is néz ki a fizkumom, hangozzék ez bármennyire is nagyképűen.
Sok sikert a kérdezőnek
REFORM - a SCITEC től!!
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!