Kutyabengekéreg? Tapasztalatok? Vagy más megoldás?
Kevesebbet eszem mint amit megszokott a testem és lelassult az anyagcserém. Ez ellen megfelel? nem hashajtónak akarom, hanem arra, hogy minden napi menjek wc-re. Vagy ez inkább salaktalanító? Ill. okoz hasmenést, erősebb hasfájást?
Vagy mondjatok még megoldásokat! (teákat leginkább)
Magyarul hetekig nem sz@rnék, ha nem kezdenék el valami bélmozgást segítő/hashajtó hatásút készítményt használni:D
Nem tudom mi segítene ha nem ez, mindennap eszek zabkását meg még zabot is magába, meg gyümölcsöt, ma még rostos barackot is ittam, de semmi.
Rostos baracklötyi diéta alatt?:D:D:D
Ami tuti szarást okoznak, de nem mondom hogy hú de diétás, bár be lehet illeszteni reggelre, a kukorica!!! (konzerves), jó még a kivi is, narancs, sült tök.
Kukorica és a narancs se hozott eredményt :D
A beleim szrájkolnak :s
r: zabkása (néha tejjel, néha csak vízzel)
t: mostanában kaliforniai paprika+1 szendvics vagy máskor joghurt, gyümölcs...
e: zöldségleves, vmi főzelék vagy párolt hússal vagy tojással, vagy csak tojásrántotta
d: zabpehely néha 1 joghurttal (néha semmi)
v: nyers zöldségek
reggel 1 bögre tea, délelőtt 1 liter víz az biztos, meg ezenkívül még 1 liter víz vagy tea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!