Megoldás a hason és a csípőn maradt fölösleg ledolgozásához?
Figyelt kérdés
Fél éve szültem meg kisfiamat s elég sok fölösleg maradt rajtam!!! kb 10-15 kilót szeretnék fogyni!2013. márc. 7. 14:57
1/2 anonim válasza:
Mivel helyi fogyás nincs, ezért csak a hasadról illetve a csípődről nem fogsz tudni fogyni, ha fogysz akkor mindenhonnan megy le, jobb esetben zsír . Pl. hiába csinálsz 6000 felülést egy nap, attól nem lesz laposabb a hasad. :) Diéta+ mozgás, más "csodaszer" nincs. Aerob/súlyzós edzés, szerintem a legjobb. A kajánál pedig figyelj a magas fehérje illetve az alacsonyabb szénhidrát bevitelre, de ha rákeresel, hogy szálkásító diéta akkor sok olvasni valót fog kidobni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat!!! tegnap néztem is egyet a szétválasztó diétát amit szerintem majd meg tudok csinálni!! szia
2013. márc. 8. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!