Szeretném kiíratni a Reductilt, de az én orvosom nem túl jó indulatú és nem írta ki. Mi a megoldás?
Köszönöm a választ. Már végső megoldásként jutottam idáig, ahogy írtam próbáltam diétázni 1 hónapig, de nem ettem kevesebbet, mert nem tudom megállni. Aki nem volt még ilyen helyzetben az nem tudja egy ilyen ember problémáját átélni és így persze könnyű mondani, hogy mit kellene csinálni.
Én is tudom mit kellene, de segítség nélkül úgy látszik nem megy. Korábban úgy indultam neki, hogy lefogyok ahogy régen, de miután nem sikerült, mert akadályokba ütköztem így erre gondoltam ezzel a gyógyszerrel sikerülhet elindulni a fogyásban és utána, ha látom, hogy van eredménye már van önbizalmam van ami ösztönöz, hogy folytassam gyógyszer nélkül is. Sajnos nem vagyok tökéletes ember, irigylem azokat akiknek van akaraterejük minden mértékben. De sokan ezt nem értik, meg, hogy vannak emberek akik nem tökéletesek és bizonyos dolgokban segítségre szorulnak.
Egy alkoholistának is hiába mondja az ember, hogy szokjon le és legyen akaratereje. Az egy betegség. Van akinek meg az a betegsége, hogy eszik. Én most önhibámon kívül híztam meg. A terhesség és szoptatás alatt nem akartam megvonni semmit a babámtól. Megettem ami jólesett a terhesség alatt és a szoptatás alatt pedig ettem ittam ami jól esett, hogy rendesen legyen tejtermelődésem.
Remélem nem nehéz megérteni.
1 hónap után feladtad? Gyenge vagy... Tényleg fejben dől el. Ha évekig próbálkoznál, na akkor mondhatnád, hogy nem megy, de 1 hónap? Ne viccelj.
Igenis bírd rá magad, és ne gyógyszerrel, az orvosodnak meg igaza van. Figyelj, anyukám 1 év alatt fogyott le 30 kilót a 96-ból, de ehhez az is kellett, hogy nagyon megszenvedje, hogy márpedig most tényleg nem annyit eszik, amennyit korábban, és neki sikerült, mert NEM AKART GYÓGYSZERT SZEDNI. Ne mérgezd magad.
Lenne mindennap 1 ora amikor valakire ratudnad bizni a gyerekedet? Mert abban az 1 oraban mindennap el kellene menned futnod es biciklizni! Akar felvaltva is csinalhatod, egyik nap futas, masik nap bico.
Tudom hogy most talan 2 percig sem tudsz futni, de eloszor elkezded gyorsabb tempoju setaval, es fokozatosan hozzaszoksz.
A lenyeg a rendszeressegben van.
Igyal rengeteg csapvizet, asvanyvizet es teakat, ezektol teltsegerzeted lesz, es nem kivansz annyit enni.
Valakitol a csaladodban kerjel segitseget, hogy vigyazzanak a gyerekedre, mert mozognod kell, az egeszsegedrol van szo!
Szerintem ez a gyogyszer azert nem jo otlet, mert beveszed, es ugyanugy eszel-iszol mint eddig. Az, hogy bevetted a gyogyszert megnyugtat, es azt hiszed, hogy az elegendo hogy lefogyjal.
Kedves válaszolók! A kérdés eredetileg nem ez volt, de az oldal üzemeltetői átírták, így már nem aktuális.
Egyébként kiváncsi lennék arra, hogy aki válaszol ebben a témában az az illető miért válaszol? Talán,mert saját maga is fogyókúrával küszködik vagy küszködött? Egyébként nem ez a meglátásom, mert néhányan sértő módon válaszolnak és a kérdésükkel nem segítenek, hanem kioktatnak és szerintem csak itt vezetik le a feszültségüket ezen az oldalon és még ráadásul nem is a kérdésre válaszolnak. Talán unalmukban írogatnak ide?
Aki segítség képen írt ide, annak köszönöm a válaszát.
Aki szerint gyenge vagyok, annak köszönöm szépen a sértegetését. Remélem ő tökéletes mindenben.
Kérdező, ne haragudj, de leírtam anyukám történetét, ő igenis megszenvedett vele, de végigcsinálta és nem adta fel, ha te egy hónap alatt feladod, akkor gyenge vagy. Nem én vagyok tökéletes, anyukám viszont példaértékű dolgot vitt véghez és ezzel másoknak is erőt adott, hogy nem szabad és nem is muszáj a gyógyszerekre hagyatkozni, ha van akaratereje valakinek, végig tudja csinálni, csak tényleg komolyan csinálni kell.
Nem sértegetésként írtam, amit írtam, gondolkodj el rajta, a gyógyszer nem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!