Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szeretném kiíratni a Reductilt...

Szeretném kiíratni a Reductilt, de az én orvosom nem túl jó indulatú és nem írta ki. Mi a megoldás?

Figyelt kérdés
Tudom mik a mellékhatásai, mert az interneten elolvastam a betegtájékoztatót és, hogy komolyan figyelni kell a szervezetet a szedése közben. Kicsit félek is tőle. A patikában kérdeztem, de nem adják ki. Csak egy kis segítség kellene, hogy kevesebbet egyek, mert próbáltam diétázni is. Olyan ételeket ettem amire dietetikus is azt mondta használni fog az az étrend, de az a baj, hogy 1 hónap után sem fogytam, mert nem ettem kevesebbet azokból a diétás ételekből sem és a gyomrom ugyanúgy kitágulva maradt. Próbáltam tornázni is, de nem tudom tartani a rendszeres mozgást, mert pici gyerekem van és minden időmet lefoglalja. Ha sikerülne leadnom pár kilót a Reductillal, akkor már utána könnyebb lenne tovább folytatni nélküle is a diétát és akkor már az a kevés mozgás is elég lenne megtartani az ideális testsúlyt. Tudom, hogy gyógyszer nélkül is tudom folytatni, mert már korábban fogytam le tornával és diétával csak akkor nem volt még gyermekem és volt több időm magammal foglalkozni. Kérem segítsen valaki
2009. jún. 7. 22:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Próbálj meg itt körülnézni. Valakinek lehet, hogy van felesleges belőle.

[link]

2009. jún. 9. 06:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia, szerintem én értelek. A bajom nekem is az volt, hogy fiatalabban ment a diéta, fogytam, bicajoztam, most 36 évesen egy 15 éves és egy egy éves gyerek mellett más minden. Valahogy megváltozott az életem, nyugodtabb vagyok, de éhesebb is.

Elmentem a körzetihez, elmondtam, hogy 10 hós szoptatás után nem megy a diéta, 13 hós a gyerek, nagyon sokat fenn vagyok vele éjjel, amikor is rosszul vagyok az éhségtől, segítsen. 98 kiló voltam ekkor. 172 magashoz. GÁZ:

Aztán reductilt kértem tőle, elmondtam, hogy segítsen nekem, ellenőrizzen, stb. Felírta nekem a LINDAXA 10 MG-OST, azt mondta, ugyanazt tudja, csak fele annyiba kerül. 8 kiló ment le két hónap alatt és nem tudom mitől, mert eszem, semmi mellékhatás nincs, jobban bírom a terhelést is.

Én megértelek és bíztatlak, hogy válassz egy másik körzeti orvost, vagy keress egy eü-ben dolgozót, bárhol felírják. (a patikában is kiadják recept nélkül, jár oda orvos, aki pótolja a receptet)

De felhívom a figyelmed, van olyan, aki nagyon rosszul van tőle, ideges lesz, feszült. Nekem semmi mellékhatása nincs.

Akik meg itt kioktatnak, ne foglalkozz vele, biztosan vagy olyan intelligens, hogy tudod mit csinálsz az egészségeddel, nem teszel vele rosszabbat, mint azok, akik a vegyszeres zöldségeket zabálják... ennyi.

Én még a picinek is inkább adok egy jó zsíroskenyeret, mint a pancsolt bébikajákat.

2009. jún. 9. 15:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Üdv.

Na igen, az ember kérdez valamit, és aztán megkapja hogy mit kell tegyen, de választ nem. Ez szinte mindig így van.

Megoldás: másik orvos! Ismerős orvosa, anyuci orvosa. Ma már bárhova mehetsz orvoshoz és ha a tiéd nem jóindulatú és mondjuk nem tudja neked úgy elmagyarázni, hogy miért nem jó neked a Reductil hogy megértsd és igazat adj neki, akkor minek maradsz nála? Majd ha valami komolyabb bajod lesz akkor sem fog gyógyszert adni? Na, mindegy.

Amúgy én szedtem a Lindaxát, nagyon hatásos volt, soha a büdös életben nem tudtam volna lefogyni 15 kilót nélküle. A lényeg hogy megtanított "nem enni" és azóta sem híztam vissza, vagy ha egy kiló feljön, akkor addig nem nyugszom amíg le nem adom és már minden gyógyszer nélkül. Egy évig szabad szedni. Írasd ki és figyeld magad! Az nlc-n vannak Reductil-t szedők topikjai, a fórumban, oda is érdemes ellátogatni.

Üvd. és sok sikert!

2009. jún. 13. 12:04
 14/16 anonim ***** válasza:

15.50-es!

"nem tudom mitől, mert eszem"

Most szeded a gyógyszert... Oké... Fogysz tőle, pedig ugyanúgy eszel, mint eddig. És ha abbahagyod? Akkor is ugyanúgy fogsz enni. Szerinted mennyi idő alatt szalad vissza rád amit leadtál?

Kérdező! Azt mondod, zabálsz. Én át tudom érezni, mert én is szoktam. Régen 2 nagy szelet kenyérből ettem minimum szendvicset egy étkezésre, akkora volt a gyomrom, hogy egy 32 centis pizza lazán belefért. Most már rájöttem, hogy egy zsömle is elég. Megeszem, és azt mondom magamnak: kívánom még, de a másikat majd fél óra múlva eszem meg. A szénhidrát gyorsan felszívódik, így fél óra múlva már nem vagyok éhes, tehát nem eszem meg.

Ha kiszedsz egy tányér kaját, amennyit szívesen megennél, egy részét, mondjuk először egy negyedét tedd vissza, a többit pedig úgy edd, hogy lassan, élvezettel, és alaposan megrágva. Így van ideje a szénhidrátnak felszívódni, mielőtt a végére érnél, így nem vagy farkaséhes az utolsó falatnál is.

Fokozatosan csökkentsd az adagokat, amíg annyi nem lesz a tányérodon, mint egy átlagos étvágyú nőnek. Lassan visszaszűkül a gyomrod.

A kenyeret azonnal felejtsd el! Főtt étel mellé magyaroknak szokása, pedig fölösleges. Nem hiszed el, de le lehet szokni róla, sőt egy-két hét után, már tök normális, hogy a sültkolbászt is abonettel eszed. Sok saláta, nyers zöldségek. Ezek telítenek, és sokáig a gyomorban maradnak.

Ja, és próbáld ki a 90 napost, én is épp csinálom, sok ismerősön 16-20 kilót adott le vele.

Sok sikert, kitartást, és ha nincs elég erőd, gondolj a gyerekeidre. Képzeld el, mit éreznének, ha egy mellékhatás miatt elveszítenének téged. És azt is, ha a túlsúlyod valamely szövődménye miatt lenne bajod.

Ja, 160 cm vagyok, most 57 kg. 66-ról 60-ra fogytam másfél hónapi 90 napossal, közben szültem, szoptattam, aztán 62-ről fogytam 57-re.

2009. jún. 14. 19:12
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó! Az is kérdés hány éves vagy. Én az első sorban idézett vagyok.

Az első fiamnál 21 éves voltam mikor született. 4 kilóval, 173 magas voltam, 84kg-mal szültem, 71kg-mal mentem haza. Az általad leírt kenyér, tészta mentes étkezéssel lefogytam 56 kilóra. Aztán most 35 évesen megint szültem és 100 kiló lettem, amit ugyanezzel a módszerrel így egy közel egyéves szoptatás után nem tudtam megcsinálni. Nem kell pálcát törni azok felett, akik esetleg ilyen gyógyszerhez nyúlnak, hiszen nem te éled az életüket. Különben a 90 napossal én pl. nem tudtam fogyni, a 3 hó alatt 3 kiló ment le. De a kolléganőm fogyott vagy huszat és kb. fél év és meghízott megint. Tehát nem mindenkinek és minden életkorban lesz ugyanaz a módszer jó. Különböző élethelyzetekben is másként reagál a szervezet. Vannak problémás időszakok, amikor vagy nagyon lefogysz a stressztől, vagy enned kell és meghízol. Az is nehéz ám, amikor a férjemnek meg a gyerekeknek megfőzöm a kaját (aki fizikai munkát végez) és nem eszem belőle. MAgamból kiindulva és abból, hogy nem mindig van lelkierő egy diétát betartani, miért ne szedhetne valamit a kérdező, amikor esetleg segít neki, lelkesebb lesz és el is hagyhatja idővel. A gyógyszer egy évig szedhető és én sem szedem folyamatosan, mégsem híztam vissza. MIndegy. Amikor nekem is sikerült a fogyókúrám, én is előítélettel voltam az olyanok iránt, mint amilyen most vagyok, de ez van. Nehéz a gyerekek mellett ez igaz. Jó lenne, ha a kérdező leírná a korát, súlyát, milyen magas, miket eszik és mikor és akkor lehetne segíteni mondjuk jobban.

Egyébként van a 13 nap alatt 8 kiló fogyó, azt is megcsináltam, le is fogytam. Annyira nem bírtam megenni a húst, hogy nem volt gond. KOs jegyű vagyok, nem szeretem. Salátát rágcsálni nem tudok. Nekem a hús, vagy sajt savanyúsággal, ez jön be.

2009. jún. 17. 09:48
 16/16 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók. Köszönöm a további hozzászólásokat és, hogy van aki megérti a problémámat.

Sikerült már másnap egy másik orvossal kiíratni. Szedem már 10 napja és úgy érzem apadt a hasam és egy kicsit a mérleg is kevesebbet mutat. Csinálok haspréseket és beszereztem egy leg magic-et is. A hasprésekhez nem kell sok idő és a leg magic-ből sem tud az ember egyszerre sokat csinálni, mert nehéz. Így rövid időket tudok a mozgásra is fordítani, míg a gyerek alszik. Kb fele annyit eszem, mint eddig. Remélem 1 hónap múlva már lesz valami eredmény.

Köszönöm a biztatásokat.

2009. jún. 19. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!