Kérdésem a következő Krumpliszedéssel milyen izomcsoportokat lehet megmozgatni? Futással a kar is szépen formálódik, vagy csak az alsótest?
szia!
A krumpliszedéssel a derekat meg a hátad fog erősödni, na meg a karod, mert ugye a föld alatt van, onnan meg ki kell kapálni...
A futással inkább a lábad erősödik.
/Én egyébként inkább a szilva-szedést javasolnám :)/
Szia!
Ha ügyesen szeded a krumplit akàr az összest megtudod mozgatni! Mintha tàncolnàl, hajlisd a làbad, a derekad, a karod stb. :) Hm... elképzeltem, nem is olyan rossz a krumpliszedés, ha ésszel csinàlja az ember! :) Bàr mindig is utàltam! :) Futàssal, az egész test formàlodik, de az also test erösödik inkàbb! De ha 2 sulyzot a kezedbe veszel és azzal futsz a karod is formàlodik! :)
Köszi a válaszokat.Igen hasznosnak találtam őket.
Egyvalamit viszont nem értek.Miért ne lehetnék a paraszti munkától sportos alkat?Esetleg szálkás izomzatú?Ez elképzelhetetlen?
A krumpliszedés hasznos tevékenység, de sajnos nem sport. Lehet, hogy bizonyos izmokat erősít, de biztos, hogy az ízületeidet (minimum a derekad és a nyakad) terheli.
Futással a hasizom és még egyéb izmok is erősödnek. Jobban formál, mint a krumpliszedés, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!