Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Nagyon sokat ettem? Bovebben...

Nagyon sokat ettem? Bovebben lent.

Figyelt kérdés

Reggeli(rogton fel kelés után)

egy mandarin

Ebédre-Semmit

Vacsira-Egy nagy tál saláta,kicsi oliva olajjal,meg hal rudacskával,és utana egy mandarint..:S

Olyan buntodatom van :(

2 hétig szeretném csinalni ezt a diétát,mivel 10 kg feleslegem van..:S jaa és esténként néha tornázok

2013. jan. 22. 00:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hogy nem estél össze az éhségtől te lány? :O
2013. jan. 22. 01:13
 2/11 A kérdező kommentje:
már hozzá szoktam hogy koplalok
2013. jan. 22. 01:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Koplalással lehet lefogysz de amint visszatérsz a normál étrendhez felmegy a duplája. A másik az, hogy hihetetlen mértékben roncsolod vele a szervezeted. Ha le akarsz fogyni akkor egyél kiengyensúlyozottan, egészségesen... mozogj rendszeresen. Ha felveszed a megfelelő ÉLETSTÍLUST és nem csak amíg fogyizol akkor hidd el sokkal több hasznod lesz belőle mint a koplalásból.
2013. jan. 22. 02:17
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne néha tornázz, azzal nem mész semmire, a rendszerességen van a hangsúly. Akkor ehetnél háromszor ennyit is, sokkal jobb eredménnyel. Ja, és ne 2 hét alatt akard leadni azt a 10 kilót.
2013. jan. 22. 03:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
nem igaz, hogy ezen a kib*szott interneten annyi értelmes diéta van, miért az ilyen sz*rt kell csinálnod ? Két hét alatt a büdös életbe nem adsz le magadról 10 kg hájt, ezt fogadd el.
2013. jan. 22. 08:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de kib*szottul idegesítő már, hogy ennyire sok hülye ember van. Már nem is számolom hanyadik ilyen kérdés ez.

2 hétig koplalsz, leadsz magadról kb 4-5 kg izmot, nem zsírt, nem hájt, IZMOT. Majd abba hagyod és feljön rád 8 kg zsír, nem izom, ZSÍR.

Lehet bűntudatod, mert olyan buta vagy, hogy arra nincs szó. És a néha tornázásod is csak mint halottnak a csók.

Egyél rendesen, vagy ne, de akkor ne itt sírj, hogy "jajj de sokat ettem ma".

2013. jan. 22. 09:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
azon csak en akadtam fennt hogy addig oke hogy koplal de amikor eszik akkor is az vagy gyumolcsukor vagy zsir (oke oliva de halrudacska????? ez valami vicc??:DDDDD lehet is buntudatod ennyi szar kajat osszeenni ehelyett megehettel volna fel kilo csirkemellet is es meg az izmod se epulne le..annyira
2013. jan. 22. 09:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
igen ez egy nagyszerű fogyókúrás módszer..2 hét se kell hozzá, elég 5-6 nap és úgy szétb.szod a szervezeted hogy a büdös életben nem jön majd helyre. tapasztalatból mondom, 16 éves koromban én is inkább éheztem minthogy meg kelljen mozdítani a s.ggem, láttak már egy párszor miatta szeretettel a kórházban, és még most 21 évesen is előjönnek a problémák a gyomrommal.
2013. jan. 22. 09:36
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

mi a francnak kell ilyen idióta kérdéseket kiirni?

te magad irod, hogy koplalsz, akkor, hogy a fenébe lenne már sok?

ha ezt a kérdést komolyan gondolod, sürgősen keress fel egy szakembert...

2013. jan. 22. 10:49
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ide én is írok, ez érdekes!

Sokat ettem "Ebédre-Semmit" :D

Komoly ez a kérdés? :)))

2 hét alatt nem 10-et, hanem 1-2 kilót lehet leadni, ennyi zsírt tudsz elégetni. Alternatív megoldás, ha megeszed az ebéd 'semmidet', utána egy mandarint és kiállsz egy lángszóró elé. Na így lemegy (leég) a 10 kiló zsír, efelől semmi kétség, de nem lesz élvezeted benne. Bár a koplalásban sem sok.

2 hét alatt egészen kóros állapotokig el lehet jutni (halál vagy kórház) miközben zsírból.. még talán azt az 1-2 kilót sem adod le, mert zsírtakarékos lesz a szervezeted.

Ehelyett van 'varázstáplálkozás', amivel mindenki tök jól tud fogyni.

A bűntudatod beteges, orvosra van szükséged. (egyébként keveset ettél, és félig rosszul. A zöldség jó, mandarin ok, de a halrudacska.. hehe, az nem étel.)

Sok zöldséget kéne enned, ízlés szerinti húsmennyiséggel, jó tanács hogy SOK hússal, zsírokkal. A halrúd viszont nem hal, nem hús, hanem valami halpép általában panírban, ez nem nyert :)

A hús az amit kivágnak az állatból, és te megeszed (általában hőkezelés után). Ez izomszövet, de a belsőségek is fogyaszthatók, olcsóbbak. Próbáld halrudacska helyett ezeket keresni!

2013. jan. 22. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!