Sokat ettem? Tobbi lent.
Reggelire a baratnomtol tortem le egy kis darabkát a szendvicsébol.
Ebédre semmit mivel suliban voltam
Amikor haza értem,ugy fél 5 kor,akkor ettem uborka salátát,meg egy kis halrudacskávál,aztan 1 almát és egy mandarint.
Este meg tornáztam 30 percet
65 66 kilo vagyok 15éves létemre,minimum 10 kg szeretnek le fogyni :))
Egyébént a ma tobbet ettem:)
reggelire egy banánt meg egy mandarint
ebédre egy szenyát
vacsira husit salátával,ja és egy csokit is megettem
Hát a legnagyobb probléma az ahogy eszel az borzasztó, reggeli legyen bőven kalóriadús (zsemléből 2 sonkával salátával) ebéd valami tápláló legkésőbb kettőkor. Utána meg alacsony kalóriájú kajákat kell enni pl spenot,tojás(max 2),lecsó,alma,narancs ilyenekkel kell ki húzni 8 ig mindig egyél ha éhes vagy! sose legyél éhes ink egyél keveset de mindig ha megéhezel. Igyál 2 liter vizet legalább naponta.
Vizzet ne cukros dolgokat a 100% gyümölcslékből se jó a sok.
ha van szoba bicikli azon naponta 2x 15 percet tekersz az fantasztikus vagy ha nincs fuss 1x 20 percet valahol az még jobb ha nem sportolsz meg fog rekedni fogyásba + vissza is szedhetsz azért ah egyszer kétszer kihagyod nem jelent gondot.
A te korodba én így 20 kilót fogytam 4 hónap alatt.
mos már 19 évesen ez nem volt elég de segített a zöld tea natur zöld tea naponta egy teatojásnyi natur zöld tea röpültek rólam kilók, figyelj ha ne zöld tea ízesítésű fekete teát vegyél hanem valóban zöld teát.
Ha leírod milyen magas vagy még azt is meg mondom hány kilónak kéne legyél és hány kalóriát vihetsz be naponta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!