3 kiló eddig lement rólam. Utána eléggé elcsúsztam, megint ettem rendesen, feladtam. Ez egy hónapja, és még nem jött vissza a 3 kiló. Jó módszerrel fogyok?
"megint ettem rendesen" ha ezt csinálod előbb utóbb vissza fogod szedni. Az legyen a rendes, az alap, hogy úgy eszel amit a normális testsúlyhoz és testalkathoz kell. Ha úgy eszel fogyó után mint 65kilósan akkor megint 65kiló leszel.
Nem 2-3kilónyi víz van a testen, hanem a test 70%a víz. 10kilót is fogyhatsz szinte csak víztelenedéssel ha nem jól csinálod. De ha csak életmódot váltasz, enyhe kalória deficitet tartasz akkor szinte semennyinek nem kell vízből lemennie. Mivel nem írtad le milyen módszerrel fogysz ,mit eszel mennyit mozogsz ezért nem lehet megmondani hogy az jó e, meg hogy azt az eredményt hozza e amit vársz.
Jó jelnek tűnik hogy nem jött vissza a 3kiló, de nem lehet messzemenő következtetéseket levonni belőle. Ismerek olyat akin volt 20+kg felesleg, tizenvalahányat sikerült neki leadni és aztán csak hónapok alatt jött vissza 3-4 kiló. De még mielőtt ez a kevés visszajött volna is ugyanúgy nézett ki mint 20körüli felesleggel. Ha sportolsz, sok zöldséget és soványhúst eszel akkor valószínűleg jól csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!