Miért gondolják egyesek?
tájékozatlanság és mert eszük ágában sincs lefogyni,változni,csak a kérdés feltevésével elhiszik pár percre,hogy hát igen,én már tettem valamit a dologért.
és mert meg sem fordul a fejükben az,hogy az edzést a legtöbb ember az egészségéért végzi,és a képességeinek a fejlesztéséért,nem holmi kinézetért,főleg nem fogyási szándékkal.
ez számukra alapból elképzelhetetlen,mert az egészségre tojnak,csak a teljesítmény nélküli elismerést akarják.
szóval elismerést,visszaigazolást akarnak,tettek,teljesítmény nélkül.
Valóban sok ilyen ember van, de nem kell általánosítani. Az emberek nehezen változtatnak a rossz szokásaikon még akkor is ha tudják az életüket teszik tönkre,de ha már agyalnak rajta, elindult valami változás, egy igény hogy jobb legyen.
De mivel túl nehéz először a kiskapukat és könnyű megoldásokat próbálják meg feltérképezni. Ha rájönnek hogy ez így nem megy, akkor megtehetik a következő lépcsőt.
Én pl elhízott voltam, érzelmi evő, ennek 4 éve kezdtem véget vetni, kezdetnek étvágycsökkentővel elértem hogy a gyomrom összemenjen, és könnyebb volt sportolni néhány hét után. Pedig csak egy doboz tablettát szedtem.
De adott némi motivációt és így elkezdtem,láttam hogy fejlődhetek, kedvet kaptam.
Most már aktív sportolok,meg jól is kajálok, de a mai napig motivációt ad ha rendelek valamilyen tápkieget és megérkezik egy szép dobozban, és tudom hogy ezzel jót teszek magamnak. Ezáltal még több kedvem lesz sportolni.
Ezt az oldalát is vedd figyelembe. :)
Nem. Óvatosan csak azóta eszek, hogy lefogytam, és azért tudtam lefogyni, mert amíg ettem a fogyibogyit, kb alig ettem pár falatot naponta, mert nem voltam éhes.
És igen, aki azt írja, hogy lustaság, és önfegyelem hiánya, annak tökéletesen igaza van. Ráadásul világ életemben utáltam tornázni :) Ez így 40 fölött pedig már nem fog változni :)
Én írtam a lustaságot!
Azért becsüllek, mert te legalább elismered!
De utálom, amikor valaki azzal jön,hogy nincs ideje sportolni, meg drága a fogyókúra stb.
Egy éves babám mellett, úgy,hogy vezetem a háztartást fogytam 35 kg-ot, sporttal és diétával! Szóval ha én tudtam rá időt szakítani, akkor bárki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!