Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Folyton éhes vagyok! Mit tegyek?

Folyton éhes vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Állandóan gyötör az a vágy, hogy egyek valamit. Folyton. És már nem bírom. 14 éves vagyok, 161 cm és 50 kg körülbelül. Szeretnék fogyni, de így nem megy. Még akkor sem, ha heti 4x 1órás edzésem van+minden nap szinte negyed órát ugrókötelezem, vegetáriánus vagyok, és nem eszem édességet, mert nem szeretem. Van valamilyen természetes alapanyagokból készült szer erre? Vagy mit ajánlanátok, mit tegyek?
2013. jan. 8. 21:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Valamiből hiány van a szervezetedben, valószinűleg azt kivánja, amikor eszel akkor meg mást adsz neki tehát még mindig kivánja az alap dolgot. Ez lehet bármi, és lehet amiatt van mert növésben vagy. Nem tudom milyen alakod van de az az 50 kg nem tűnik soknak.
2013. jan. 8. 21:35
 2/17 A kérdező kommentje:
körte alakom van, és eléggé utálom...
2013. jan. 8. 21:36
 3/17 anonim ***** válasza:
Az alkatot nem lehet fogyással megváltoztatni sztem amúgy is vékony vagy örülnék ha 50 kg lennék...
2013. jan. 8. 21:56
 4/17 A kérdező kommentje:
persze, azt tudom, hogy nem lehet, de szeretnék izmos lenni. mert most nem igazán látszik, hogy lenne rajtam, mivel a hasam nem lapos, és a combom, meg a popsim sem olyan feszes, pedig már 5 éve járok táncolni.
2013. jan. 8. 22:01
 5/17 anonim ***** válasza:

Kenyér, édességek és tejtermékek helyett olyan ételeket kell enni, amikre a szervezetünk ki van találva.

Húsoktól, zsíroktól, zöldségektől jól lehet lakni.

2013. jan. 8. 23:42
 6/17 poiu ***** válasza:
Vszínűleg kialakult nálad egy fokú inzulin rezisztencia, az csinál ilyet. Fura módon az egyik gond az lehet, hogy nem eszel húst. A másik az, hogy nem elég nem enni édességet, a keményítőt is ki kellene iktatnod, de azt meg nehéz, mert vegetáriánus vagy. Ha nem eszel húst, akkor mindenképpen durván növeld a bevitt állati fehérjét, tojás, tejtermék, nem szója (hal mehet?), és szorítsd le a gyors szénhidrátot.
2013. jan. 9. 15:47
 7/17 anonim ***** válasza:

Csakhogy szakirodalom szerint a tejtermékek inzulinrezisztenciára..

No lám, ezért nem vegetáriánus az ember lánya, főleg nem 14 évesen.. nevetséges.

2013. jan. 9. 16:41
 8/17 poiu ***** válasza:
Igen, a tej is emeli az inulinszintet, de a savanykásabb dolgok kevésbé, szóval a tejnél jobb a joghurt, kefír.
2013. jan. 10. 07:45
 9/17 toth.peter válasza:
én is ilyen vagyok. benyomok 3-4 vastag szelet kenyeret rá 1 órára már éhes vagyok. 190cm magas vagyok 13f
2013. jan. 10. 14:16
 10/17 anonim ***** válasza:
A kenyér az iskolapéldája a tömény szénhidrátnak, ami éhségrohamokat okoz :))
2013. jan. 10. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!