Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok folyton éhes?...

Miért vagyok folyton éhes? Hogy csillapíthatnám?

Figyelt kérdés
Elég kitartó vagyok diétázásban és mozgásban is .Hetente legalább 5-7 órát (de inkább 7 ) mozgok . És szinte nem is buszozok , csak gyalog megyek . Alapból sem voltam elhízott ,a bmi-m normál volt . Most 161-2 cm hez 49 kg vagyok , ez még mehetne lejjebb . Viszont egyre nehezebb . Már több hete folymatosan éhséget érzek .. de nem normálisan ,hanem farkaséhséget . És folyton kimerült vagyok . Olyan éhséget mint amit menstruáció előtt érzek , de azzal meg az a gáz , hogy pár hete kimarad . nem vagyok terhes. Annyit eszem mint eddig és eddig csodálatosan elvoltam ezekkel az adagokkal , de most mintha valami átkapcsolt volna .Hamar megéhezem , és olyankor nem sokat ,de néha össze - vissza eszem . Este meg megállom,de reggel mindig úgy éberedek , hogy semmi energiám és szédülök . Miért nem múlik el az éhség ? Mi lehet az oka , hogy kevésbé bírom és hamar megéhezem ?
2012. szept. 26. 22:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Mikor kezdtél el edzeni? Ha nagyjából azóta vagy éhes, akkor többet kell enned.

A szédülés elég furcsa reggelente, szerintem menj el orvoshoz kivizsgálásra.

Ja, és nem kéne már fogynod.

2012. szept. 27. 01:18
 2/6 anonim ***** válasza:
49 kilo elég kevés,amit eszel azt lemozgod akkor nem csodálom hogy szédülsz
2012. szept. 27. 02:26
 3/6 anonim ***** válasza:
nézesd meg a vércukrod
2012. szept. 27. 02:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Arra nem gondoltál,hogy miért nincs menszeszed?
2012. szept. 27. 05:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Tutira kizárható a terhesség? Egy negatív teszt nem bizonyíték... van, hogy az elején negatív lesz a terhességi teszt.
2012. szept. 27. 06:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a szervezet alultáplált, kimarad a menstruáció is. Itt ne csak a szó szerinti alultápláltaságot értsd, elég ha vitaminokból keveset viszel be, ráadásul az edzésekkel túl is hajtod az amúgy már legyengült testedet. Kezdj kicsit többet enni, sok zöldséggel, gyümölccsel, fehérjével.
2012. szept. 27. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!