Számomra mi lenne az ideális fogyókúra? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy hízékony vagyok. Ezt eddig nagyon szépen kompenzáltam mozgással, imádok sportolni, csakhogy egyetemista vagyok, és jelenleg vizsgaidőszak van. A legkeményebb évemet gyúrom, és augusztus óta nem volt alkalmam rendszeresen sportolni, viszont előtte heti 5x jártam. Na most tekintve a hízási hajlamomat, ez plusz 7 kilót jelent, amit konkrétan fél év alatt sikerült a mozgásmegvonással és összekuszálódott étrenddel magamra szednem. A mostani paramétereim: 170 cm, 65 kg. 58 voltam, és akkor nagyon jól éreztem magam. Hogyan indíthatnék be egy kis fogyást? Februártól lesz újra időm igazából sportolni, addig csak az itthoni tornát tudom alkalmazni. Valamilyen diétás módszer, tipp, vagy akármi, amivel legalább 1-2 kg leadhatok februárig? Illetve ez a 7 kiló sporttal leadható ugye? Eddig soha nem voltam 60 kg feletti, és nagyon félek, hogy így marad...2013. jan. 6. 21:49
1/1 anonim válasza:
Hiába vagy hízékony, ha odafigyelsz a kalóriaszükségletedre nem fogsz hízni.
Fogyókúrába meg akkor kezdj, ha tudsz mellette sportolni is mert csak sporttal lehet érdemleges eredményeket elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!