Melyik lenne számomra az ideális fogyókúra? 90 napos, káposztaleves vagy valami más villámdiéta?
Nem is kilóra kellene fogynom, hanem a combomból és a derekamon van egy kis úszógumi...
1 hónap alatt szeretném ezeket a feleslegeket leadni (ez maximum 3-4 kiló)
mivel sport nélkül nem megy. arra gondoltam, futni fogok heti 3-4 szer egy órát amikor meg nem futok 1 órát tornázok itthon....
emellett szeretnék egy diétát vagy fogyókúrát is tartani mellette. Melyik lenne számomra hasznosabb a 90 napos fogyókúra, káposztaleves diéta vagy valamilyen kórházi diéta vagy esetleg más diéta?
20/ lány 176 cm
En rendszeresen sportolok es mellette figyelek a kajara, megis akartam valami 'kurat' csinalni ami kicsit meglendit.
Kiprobaltam az 1 hetes kaposztaleves dietat.
Erdedekes, mert a centimeterek nem valtoztak, viszont fogytam 2.2kg-t egy het alatt (pedig naponta kb 3 liter vizet ittam plus a leves).
A leglatvanyosabb szamomra hogy vegre fel tudtam venni egy olyan nadragot, amit kb. egy honappal ezelott probaltam es duci voltam benne ma meg szinte lotyog a seggemen. A parom is orommel tapasztalta a kisebb popsit/combit.
A 90naposat nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!