Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Ha alapjáraton nagyon keveset...

Ha alapjáraton nagyon keveset eszem, hogy tudok lefogyni?

Figyelt kérdés

államvizsgára tanulok, már egy hónapja alig eszem pár falatot, egy szenyó és kész kb. meg mandarin, narancs, de az is max 2-3 darab egy nap... és egy dekát nem fogytam... pedig se nem kávézom, se semmi... :/

oké, néha megeszek egy kis csokit, de összesen egy hónapban kb. 2-3 táblát, de nem egyszerre, csak 2-3 kockákat, azt is azért, mert karácsony volt és sokat kaptam.

az tény, hogy a tanulás mellett most nincs energiám mozogni, de mindig azt mondják, 80% az étkezés... na, most kb. semmit se eszem, és nem fogyok... akkor hogy van ez? pedig van feleslegem bőven, 160cm-hez 77 kiló vagyok... :(

már arra is gondoltam, rendelek valami '"csodabogyót" de a legtöbb az 'étvágytalanításra' épít, nekem meg az alapból nincs... :/

2013. jan. 1. 22:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
úgy elhiszem, hogy mondjuk ebédre csirkét ettél, az nem extra, de reggel-délben-este 3 hónapon át csak csirkét? érted h mire gondolok. minden esetre tényleg a mennyiségekre is figyelni kell, egy kalória alapú diétát simán felrúg a mennyiség.
2013. jan. 4. 18:25
 12/12 anonim válasza:
Én kb 1 hónapja nagyon keveset eszek, és 3-4 kiló lement. (Nem sportolok)
2014. okt. 26. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!