Ha alapjáraton nagyon keveset eszem, hogy tudok lefogyni?
Figyelt kérdés
államvizsgára tanulok, már egy hónapja alig eszem pár falatot, egy szenyó és kész kb. meg mandarin, narancs, de az is max 2-3 darab egy nap... és egy dekát nem fogytam... pedig se nem kávézom, se semmi... :/
oké, néha megeszek egy kis csokit, de összesen egy hónapban kb. 2-3 táblát, de nem egyszerre, csak 2-3 kockákat, azt is azért, mert karácsony volt és sokat kaptam.
az tény, hogy a tanulás mellett most nincs energiám mozogni, de mindig azt mondják, 80% az étkezés... na, most kb. semmit se eszem, és nem fogyok... akkor hogy van ez? pedig van feleslegem bőven, 160cm-hez 77 kiló vagyok... :(
már arra is gondoltam, rendelek valami '"csodabogyót" de a legtöbb az 'étvágytalanításra' épít, nekem meg az alapból nincs... :/
2013. jan. 1. 22:59
11/12 anonim válasza:
úgy elhiszem, hogy mondjuk ebédre csirkét ettél, az nem extra, de reggel-délben-este 3 hónapon át csak csirkét? érted h mire gondolok. minden esetre tényleg a mennyiségekre is figyelni kell, egy kalória alapú diétát simán felrúg a mennyiség.
12/12 anonim válasza:
Én kb 1 hónapja nagyon keveset eszek, és 3-4 kiló lement. (Nem sportolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!