A stanazolol milyen hatással lenne rám? 15 éves vagyok 105kg már rendszeresen edzek 1 hónapja keveset eszek de a kg nem mozdul lefele. Milyen mellékhatásai lehetnek?
15 évesen???
Az ég világon minden, a hirtelen szívmegállástól az impotenciáig, a fogyást kivéve. A májad alapból szétcseszi. Szép sárga leszel, úgy fogsz kinézni, mint egy sütőtök.
Figyelj, te se véletlen lettél 105 kiló, úgyhogy nem a csodaszarokhoz kell először nyúlni.
Ez meg szteroid, vagyis tömegnövelő.
Ember!!!!
Bocs....
Te gyerek, te!! Minek ez neked???
lepotyognak a heréid.
Na nem lepotyognak, csak visszafejlődnek földimogyoró nagyságúra. és pont ilyen kevéssé is fognak működni.
Ott a kulcs, hogy keveset eszel..
Írd le egy napi étrended légyszíves.
reggel: péksütemény tea
ebéd: főt étel
Vacsora:főt étel de csak minimális mennyiség
am meg allergiás gyógyszer miatt híztam meg...
A stani kis mértékben aromatizálódik, ezért az impotenciától, hereleeséstől, csöcsösödéstől nem kell tartanod, max provival levezeted a kúrát.
Májadat szétb@ssza valamilyen szinten, de nem annyira hogy ne regenerálódjon, kis legalon mehet mellé, de a dolognak van szépséghibája:
1) Eredetit sehol nem fogsz találni
2) Rohadtul sokáig kellene szedned, hogy legyen hatása (mellé normálisan kellene kajálnod, és csak akkor tudnád használni, ha tömegelnél)
3) Fogyni nem fogsz tőle, mivel a antikatabolikus szteroid, tehát az izmaid lebontását gátolja, illetve a proteinszintézist segítni.
4) Vízhajtó hatású, úgy fognak ropogni az ízületeid, mint egy vénasszonynak, és a vesédet is széptb@ssza, ha nem iszol elég vizet.
Nem is értem, hogy minek akarod használni, gondolom nincs jelentős izomtömeged, és 4-5 éves edzésmúltad, akkor meg full felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!