Ha alapjáraton nagyon keveset eszem, hogy tudok lefogyni?
államvizsgára tanulok, már egy hónapja alig eszem pár falatot, egy szenyó és kész kb. meg mandarin, narancs, de az is max 2-3 darab egy nap... és egy dekát nem fogytam... pedig se nem kávézom, se semmi... :/
oké, néha megeszek egy kis csokit, de összesen egy hónapban kb. 2-3 táblát, de nem egyszerre, csak 2-3 kockákat, azt is azért, mert karácsony volt és sokat kaptam.
az tény, hogy a tanulás mellett most nincs energiám mozogni, de mindig azt mondják, 80% az étkezés... na, most kb. semmit se eszem, és nem fogyok... akkor hogy van ez? pedig van feleslegem bőven, 160cm-hez 77 kiló vagyok... :(
már arra is gondoltam, rendelek valami '"csodabogyót" de a legtöbb az 'étvágytalanításra' épít, nekem meg az alapból nincs... :/
oké, ezt értem, ismétlem, azt nem értem, ha kevesebbet viszek be, mint amit felhasználok, akkor hogy nem lesz mínuszos???
hamarosan vizsga, utána változtatok ezen, csak nagyon nehezen fogyok, kínkeservesen sikerül csak 2-3 kilót 2-3 hónap alatt... :S a csirkemell+rizs+futás párossal... napi 2-3 kilométert futottam, csak csirkét ettem, és 3 hónap alatt 2kiló ment le...
most meg 0 bevitel kb... és így se... lehet, hogy valami eü-i bajom van? vagy mi lehet??
2-3 kilométer futás? Az nincs 20 perc se.
Többre mennél napi min. 1 óra tempós sétával, mint ennyi futkorászással.
Azt mondják, a zsírégetés min. fél óránál indul be.
Most pedig azért nem fogysz, mert a szervezeted átállt tartalékolásra.
Lelassult az anyagcseréd.
A túl kevés bevitel miatt a szervezeted ott spórol, ahol csak tud.
Halkan mondom: ez a tanulásnak sem kedvez!
Vásárolj be, főzz meg egy nagy (=heti) adagot, porciózd ki és nem lesz gondod.
ja mindig mondják, hogy 80 % az étkezés a fogyásban...2 baj van ezzel
1 a koplalás az nem étkezés
2 amúgy sem igaz - sport sokkal többet nyom a latba, mint a kaja
nem mellesleg tapasztalatból mondom , hogy sokkal jobban teljesítenél a vizsgán, ha néha felfrissítenéd az agyadat oxigénnel (= felemeled a feneked és sportolsz), innál és ennél normálisan (=normális étrend, normális időközönként és megfelelő mennyiségű folyadék)
remélem nem haragszol meg, ha nem hiszem el, hogy 2 hónapig csak csirkét ettél rizzsel :)
valószínűleg amúgy anno az adagokkal lőhettél nagyon mellé.
írtad, hogy havi 2-3 tábla... azért az szinte minden nap egy csík csoki. (más kérdés h kb 0 kalória mellé etted ezt mostanában, de gondolom máskor is becsúszik akkor)
És igen, ilyen étrenddel azért nem fogysz, mert a szervezeted azt hiszi, hogy valahol kinnragadtál az óceán közepén és raktároz, mert máskülönben mi a jó francért nem adnál neki értelmes kaját, ha lenne rá mód? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!