Szerintetek mi a "fogyasztóbb"? Ha napi 4x-5x eszek keveset, vagy ha reggelizek, ebédelek, és utána semmi. Vélemények?
Szóval most jó hosszú regényt fogok írni :D
Én konditerembe járok, fiú vagyok, de a kajákhoz nagyjából értek, a fiúknak is úgyanúgy kell fogyózni, ha szálkásítanak.
A citrom és méz gyorsítja az anyagcseréd, ezáltal gyorsabban átmennek rajtad a dolgok... Este 6után nem érdemes enni sokmindent, ha pedig mégis éhes vagy, akkor olyan kaját nézz ki, amiben kevés a szénhidrát (Kenyeret azt felejtsd el 6 után) Reggelire érdemes a napot műzlivel kezdeni, az ad energiát. Én ha fogat mosok sem vagyok éhes délig, délben egyél olyan kaját, amivel jól laksz, de nem zsíros és nincs benne sok szénhidrát... Általában az ételek hátulján megtalálod a kalóriatáblázatot, ott meg tudod nézni mi mit rejt. Továbbá érdemes lenne heti 3-4x intenzív mozgást végezni! Konditerem, futás, felülések vagy ilyesmi... Attól függ, honnan szeretnél fogyni, ha elmész egy konditeremben és megkérdezel valamilyen edzőt, ő elmondja mit kell pontosan csinálni. De ezek az alapok nagyjából. Este 6 után nem enni, vagy nagyon kevés szénhidrátot (inkább gyümölcsöket egyél ha éhes vagy) reggelire műzli és délben kajálni valami nagyon jót.
Továbbá saját észrevétel, hogy 75kilós voltam, kimentem egy hónapra franciába síelni és csak ilyen tasakos kajákon éltem, mire visszajöttem 69kiló lettem :S igaz én ennek nem örülök, de lehet, hogy a rendszeres mozgás és gyér kaja is meghozza a hatását... egy hét alatt 5-6kiló.
Szia!
Csatlakozom az előttem szólókhoz: mindenképpen napi legalább 5ször egyél.A lényeg,hogy sohase egyél annyit,hogy azt érzed majd kipukkadsz!Reggelire ehetsz pl. abonettet sonkával,sajttal, tízóraira pl. banánt,vagy túrórudit, műzliszeletet, az ebéd lehet amit amúgy is ennél,de az adaggal vigyázz.Egyél csak kistányérnyi adagot.Uzsi lehet nyers karalábé, alma,répa,kivi, és a vacsi is hasonló.Legalább 3 liter folyadékot igyál,ami legyen ízesítetlen zöld tea,vagy szénsavmentes ásványvíz.És minimum 2,5 óránként étkezz...így garantáltan nem leszel soha éhes.6 óra után már csak folyadék!Nekem bejött és ha még mellette mozogsz is,akkor simán megindul a fogyás.Én 2 hét hét alatt 2 kg-t fogytam,ami teljesen OK,most kicsit stagnálok,valószínüleg jobban kell variálnom az uzsit és a vacsit,hogy ne mindig ugyanazokat egyem.Én eszem reggel 7kor, f10kor, 12kor,f3kor és f5kor van az utolsó.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!