Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Egy zsírbontó, fogyasztó...

Egy zsírbontó, fogyasztó tablettának a nevét keresem? Többi lent

Figyelt kérdés

Zsírbontó kapszulának a nevére vagyok kíváncsi régi ismerősömtől kaptam egy levéllel ,hogy próbáljam ki az a egy levéltől fogytam 3 kg.

Az ismerősöm már nem tartom a kapcsolatot sajnos nem is tudom hova tűnt régóta keresem ezt a kapszulát.

El mondom, hogy néz ki és mit tud.

Sárgás-zöldes áttetsző ízre foghagymás a szaga is.

Hatása pedig székleteléskor a szervezetben lerakódott zsírt távolítja ,bontja el.

Vagy ha ismertek hasonlót ami be vált nekem az is jó.

Előre is köszi a válaszokat.

2012. nov. 29. 00:47
 1/5 Mara Acoma ***** válasza:
100%
Sport, diéta!
2012. nov. 29. 00:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Tudom:)

Azt is csinálom de ez egy kicsit gyorsítana a dolgon.

2012. nov. 29. 00:52
 3/5 anonim ***** válasza:
csak gondolj bele, milyen tabletta bontana zsírt? a szervezet is csak nehézkesen bonja le a zsírt, akkor egy tabletta hogy lenne erre képes? ne higyj az efféle hulyeségekben!!
2012. nov. 29. 08:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak tipp: Alli

Nem biztos, mert nem tudom hogy néz ki, de ez a bevitt zsír egy részét köti meg és távozik a vécébe.

Nézd meg, hogy ez volt-e:

[link]

2012. nov. 29. 08:42
 5/5 anonim ***** válasza:
48%

A zsír fogyasztása, felszívódása, a jó zsíranyagcsere nagyon fontos.

Azok, akik nem esznek elég zsírt. Azok akik valamilyen módon nem engedik felszívódni a zsírt (Alli) az egészségüket kockáztatják. Megfelelő zsírbevitel nélkül nem kap megfelelő stimulációt az emésztésünk, nem lesz kellő epe ürülés, gond lesz a zsíranyagcserében, az epehólyagban, a koleszterin ürítéssel.. Ne együnk betegesen, mert beteggé válunk.

Minthogy a kövér emberek nem a zsírfogyasztással összefüggésben híztak el, és minthogy nem létezik zsírbontó, fogyasztó tabletta, törekedjünk arra hogy a testünk saját zsírbontását támogassuk.

Mikor bontunk zsírt? Mindig, ha egészségesek vagyunk. Ha nem tesszük tönkre a hasnyálmirigyünket, ha nem tesszük tönkre a pajzsmirigyünket, akkor napi majdnem 24 órában zsírt bontanánk.

Nem kell szénhidrátdús, cukros, tejes, gluténos nyimnyamokat enni, és egészségesek lehetnénk. Ez azért fontos, mert tablettákkal ugyan ez az egészség, sőt még a fogyás sem érhető el. A 3 kg "fogyás" bármi lehet, a súlycsökkenés nem egyenlő a fogyással.

2012. nov. 29. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!