Milyen fogyasztó tablettát ajánlotok JÓ ÁRban?
Természetesen járok edzeni és igyekszem formálni az alakomat, de kicsit gyorsítani szeretném a tempót mert sok helyen van felesleges zsír lerakódás és a zsúfolt hétköznapok nem mindig engedik meg nekem a helyes táplálkozást és edzéstervet...:S
ezért szeretnék valami zsírbontó gyógyszert hátha tudnék fogyni...kb 5 -8 kilót :)
ami nagyon fontos lenne: a mellékhatások... nem szeretnék olyan gyógyszert szedni amitől pl.: nem tudok aludni, hányingerem van, feszengek...
tanácsaitokat előre is köszönöm!!! :)))
"Jó árban" csak mérget kapsz, vagy bóvlit. Nem nézel tv-t?
Ez egy nagy üzlet, ki is használják a szélhámosok.
Bár engem nem érint ez a téma, de talán nézz szét Norbi honlapján.
Na jó komolya....tényleg kéne gyógyszer :)
ismertek márkákat?!
Csodaszerek nincsenek, amiket így hirdetnek, azt messzire kerüld el, mert jobb esetben nem ér semmit, rosszabban némi látszólagos hatás mellett tönkrevágja a szervezetedet.
Ha edzel (és mellette megfelelő étrenden is vagy) akkor pl. az L-karnitin-t tudnám javasolni, sokan szedik, nekem is bevált. Rásegít az edzés hatékonyságára, de anélkül kb. semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!