Hol találhatom meg ezt a fogyasztó kapszulát interneten vagy máshol? (többi lent)
1: ne bogyóktól, és más csodaszerektől várd a csodát...
2: 2 hét alatt ha keményen dolgozol, órákat edzesz minden nap és csak 1200kcalt eszel (ami még pont egészséges) akkor sem tudsz leadni 14 kg-ot, nem még semmire se való bogyóktól, amikkel csak mérgezed a szervezetedet, de zsírt nem szedsz le róla...
3: más is megdolgozik az alakjáért, én is például, te is tedd ezt...
Hát megjegyzem,a környezetemben is fogytak már effajta "csodaszerektől".Szóval nem mindegyik hatástalan.És én ettől várom a csodát,mert biztos nem fogok koplalni,képtelen vagyok rá,egyszerűen nem bírom.
Ja,és hozzátenném,ez a valamennyi plusz kg ami rajtam van,gyógyszerek szedése miatt jött fel rám,szóval szerintem megérdemlem hogy csak úgy simán lefogyjak.Mert nem kaja miatt jött fel rám,és egyáltalán nem vagyok hízékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!