Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hol találhatom meg ezt a...

Hol találhatom meg ezt a fogyasztó kapszulát interneten vagy máshol? (többi lent)

Figyelt kérdés
Azt hiszem simán ilyesmi neve van:Fogyókúrás kapszula,vagy valami hasonló,úgy emlékszem ez volt a neve.Az interneten hirdetésekben reklámozták nem is olyan régen,sok ideig,sok helyen rá lehetett bukkanni a hirdetésre.Addig hirdették amg akció volt,miszerint nem 20000,csak 10000 ft egy ideig,és ha nem fogy az ember 2 hét alatt 14 kg-ot visszafizetik az árát.Mos már eltűntek a hirdetések,és nem tudom mi volt az oldal neve ahol ezt ezt meg lehet rendelni.Meg tudjátok mondani melyik weboldalon árulják ezt,vagy hol lehet kapni?
2012. okt. 29. 14:20
 1/9 anonim ***** válasza:

1: ne bogyóktól, és más csodaszerektől várd a csodát...

2: 2 hét alatt ha keményen dolgozol, órákat edzesz minden nap és csak 1200kcalt eszel (ami még pont egészséges) akkor sem tudsz leadni 14 kg-ot, nem még semmire se való bogyóktól, amikkel csak mérgezed a szervezetedet, de zsírt nem szedsz le róla...

3: más is megdolgozik az alakjáért, én is például, te is tedd ezt...

2012. okt. 29. 19:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát megjegyzem,a környezetemben is fogytak már effajta "csodaszerektől".Szóval nem mindegyik hatástalan.És én ettől várom a csodát,mert biztos nem fogok koplalni,képtelen vagyok rá,egyszerűen nem bírom.

Ja,és hozzátenném,ez a valamennyi plusz kg ami rajtam van,gyógyszerek szedése miatt jött fel rám,szóval szerintem megérdemlem hogy csak úgy simán lefogyjak.Mert nem kaja miatt jött fel rám,és egyáltalán nem vagyok hízékony.

2012. okt. 29. 20:41
 3/9 anonim válasza:
2012. okt. 31. 14:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:)
2012. okt. 31. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok... én meg akkor csak megsúgom, hogy nem csak koplalással lehet fogyni, de úgylátszik még most sem érted, akkor szedjed ezt az izét, másoknak lehet bejött neked attól még nem biztos hogy befog, meg kitudja mibajod lesz tőle utána... csak hajrá ;)
2012. nov. 1. 07:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Jó,lehet nem fog bejönni,de lehet be fog,más lehetőségem nincs,mert én nem bírom ki zabálás nélkül.Nem bírok elhagyni egy csomó finom kaját.A testi egészségem meg engem nem érdekel.
2012. nov. 1. 12:14
 7/9 A kérdező kommentje:
És jó eséllyel bejön.:D
2012. nov. 1. 12:15
 8/9 A kérdező kommentje:
És csak szenvedéssel lehet fogyni hozzáteszem.
2012. nov. 1. 12:26
 9/9 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül, hozzáteszem... csak tudni kell hogy csináld... de te tudod beveszed-e azokat a szarokat... én nem tenném..
2012. nov. 1. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!