Raspberry vital, szerintetek átverés, vagy valóban fogyaszt?
Sose hallotam róla, de ha ez a cucc elvileg lefogyaszt.. Akkor kamu.
A fogyasztószerekbe soha senki ne bízzon... Hogyha ilyen könnyű lenne lefogyni, nem lenne sok cukorbeteg ember, meg nem lenne az Egyesűlt Államok fele túlsúlyos...
Aki leakar fogyni, felejtse el az ilyesmit. De örökre !
Fuss le kilométereket, csinálj magadnak hasizmot, ne egyél este 6 után, ne egyél hízlaló ételt.. Probléma pár hónap alatt letudva, lehet hogy az a pár hónap csak kettő, de megéri.. Mint ülni a seggünkön és várni a nagy semmit (gyógyszer hatás) ... Sajnálom, de biztos lehetsz benne hogy átverés.
Sziasztok!
Nemrégen kezdtem használni a Raspberry Vital-t. Egyenlőre azt tapasztaltam, hogy változott az emésztésem, könnyebb lett a hasam. Nagyon lassú az anyagcserém, ezért is van fölöslegem.
Én úgy gondolom, hogy nem átverés, hiszen csupa gyümölcsöt tartalmaz. Jelzem a változást!
Üdv mindenkinek!
itt durva dolgokat lehet olvasni a hozzászólások között!!!!!!!!!!! [link]
Pl:
"Gabi szerint:
2012. október 1. hétfő - 16:34
valamit muszáj. ha most vaalhogy feljelentenénk és bevizsgáltatnák rájönnének hogy biztos kamu az egész és most még tehetnénk valamit de idővel szerintem csak egyre nehezebb lesz abből bármint pozitívat is elérni. valaki aki ott lakik nem messze attol a címtől amit megadtak nem nézné meg hogy mi van ott?" fogyókúra.info/raspberry-vital-kapszula-forum-es-velemenyek.html
Sziasztok!
Írtam, hogy jelzem, mi történt mióta elkezdtem szedni a Raspberry Vitált. Nagyon szomorú vagyok, mert úgy néz ki, ÁT LETTÜNK VERVE! Semmit nem fogytam tőle. Eleinte könnyebb volt az emésztésem, de ez rövid ideig tartott. Olyan étvágyam lett tőle, hogy nem tudtam magam teleenni.
RÉMÍSZTŐ!!!
Sziasztok!
Nekem is sokat segít az emésztésben,rendszeresebben tudok wc-re járni, úgy érzem több az energiám is.
Már 4. hete szedem,eddig nem csalódtam, 5 kilót fogytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!