SlimFit - átverés?
Sablon átbaszás. Egy hosszú weblap, 100% garancia, semmi céginfo = sablon internetes marhaság. Pont olyan, mint a potencianövelő szerek és társaik. Ne dőlj be!
Fogyni csak épeszű diétával ÉS SPORTTAL lehet. Aki mást mond, az hazudik, vagy rád akar sózni valami szart!
Sziasztok!
én például nem tudok sajnos egy baleset következtében eleget mozogni,én azért próbáltam ki.Két hétig nem nagyon tapasztaltam változást,ugyh én is kezdtem kételkedni benne,de 3 hét szedés után már 3 kiló lement.Összesen két adagot vettem belőle,az két hónapig volt elég,és 7 kilót leadtam.Igaz diétáztam is mellette,de előtte is diétáztam már és csak diétával nem sikerült ennyit leadni.Nekem nem okozott kellemetlen mellékhatást sem.Sztem az a biztos ha ki is próbálod,és akkor tudod meg hogy jó e vagy nem.
kedves Kérdező!
ez a Smartguy86 - ez egy mocsok a neten, ne figyelj oda rá, ez egy büdös MURVA, mindenki szemete, a nevéből is tudhatja az egész világ, hogy a neten maszturbál éjjel-nappal, és másokat zaklat
remélhetőleg távozik ez az ócska LABANC, és más játékot talál magának magányában
saját nevével nyilván nem vállalná a köpködéseit ez az utolsó SENKI
Próbáltam NEM VÁLT BE, (csak Nekem?),
visszaküldtem a csomagoláson levő címre ( mivel 100% garanciát vállaltak rá).Nem lehet elérni Őket, nem válaszolnak. Ha mindenkinek beválik, akkor miért probléma néhány embert kártalanítani? Amig nem viselkednek korrektül addig az ÁTVERÉST FELTÉTELEZEM.
EZ VONATKOZIK A Raspberry vitál nevű termékre is , a csomagonlevő címről derül ki, hogy azonos a feladó?.......
Össze kéne fogni az internetes csaló cégek ellen ?????!!!!
nem
én napi két kapszulát szedek, mellette 2-3x iszom (naponta) almaecetes, mézes vizet. (1 evőkanál almaecet, 1 kiskanál méz és ízlés szerinti víz. nem a legfinomabb)
egyáltalán nem vagyok éhes, eszméletlenül csökkenti ez a kettő együtt az étvágyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!