Vettem slimfit2000 fogyasztó kapszulát. Hallott már róla valaki? Ha igen irjatok véleményt!
szia!
lassan már közhely leírni, de fogyasztószerek nincsenek.
több edzés, minőségibb-kevesebbe evés viszont mindenkinél megteszi a hatását.
eddig csak annyi negatívumot róttam fel a természetes összetevőjű "fogyasztószereknek", hogy hamis reményt keltenek a fogyasztóikban, ahelyett hogy konkrétan az életvitelükön változtatnának.
na most terjengett ezekről, hogy károsak. ennek érdemes utána járni.
bizony, a fahéj tartalmú táplálék kiegészítőkkel viszont a kumarin tartalom miatt valóban célszerű vigyázni!
hogy a test energianyerő folyamataihoz (pl. a zsírégetés) semmi köze a növényi kivonatainak, az ahhoz a részhez kapcsolódik, hogy nincsenek zsírégető - fogyasztószerek.
hány milliárd ember él a földön?
hmm.. 6 körül?
mindegyik tud fogyni, csak kevésbé kell tömnie a majmot. gratula, hogy te közben hozzájárultál a slimfit nyereségéhez, nyilván a legjobb helyre került a pénzed..
Szerintem értelmes válaszokat kértem,nem ocsárolásokat....!
A kedves válaszoloknak köszönöm,szerencsére ugy tüni nekem is hatékony,3napja szedem és 2kg-t fogytam.nekem sincs időm tornázni járni,mert kisbabám van,és a terhességról rajtam maradt felesleget szeretném hogy lemenjem!
Ja...és gratulálok,ha te tömömd a majmot!Én max.enni szoktam!!!
tudom, hogy te vagy a világ legelfoglaltabb embere, és neked nincs időd edzeni, kevesebbet enni stb.
ezt naponta 3-8 fiatal anyuka leírja, elmondja stb. :D
gondolom tisztában vagy vele, hogy heti durván 1 kilónál több zsírt nem tud elhasználni a tested, egyszerűen a biokémiai folyamatoknak is van egy sebesség korlátja.
ergó, nem fogytál te több kilót, max. kevesebbet ettél és ürül a béltartalmad, vagy csökken a glikogén a testedben stb.
ehhez még mindig nem kell slimfit, de már egyszer gratuláltam, hogy felajánlod a pénzed másoknak. igazából megkérnélek, hogy legközelebb nekem tedd! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!