Hoodiások! (akiknek nem hat) Megvan miért nem hat?
Akinek nem hat az nézze meg az összetevőket a DOBOZON!!
Csak az hat amibe "Garcinia Cambogia" kivonat is van!
Az újakban nincsen, de a benne lévő papíron még ez áll!!!
Ez az összetevő az ami étvágycsökkentő és energianövelő!!!
Nem neked írtam, hanem a hoodiásoknak!
Ez az összetevő benne van a scitec zsírégetőkben is.
Ez kész.. nem hiszem el!
Nem teszitek le a finomított szénhidrátokat, tejtermékeket, és itt fikcióztok.. ami nem lenne baj, de emiatt nem fogytok le, eszitek beteggé magatokat..
Nézzetek már utána mi az a HCA!
És utána osszátok az észt!
A Hoodiával sincs gond, valószínű túl sok volt az egy napi kapszulában a pörgetőszer ezért kénytelenek voltak változtatni.(érdekes módon minden összetevőt)
Az eredeti hoodia kapszulában p57 kivonat van(nem alátámasztott hatóanyag), garcinia cambogia kivonat, zöld tea kivonat, rizspor és emésztő enzimek. A 2.és a 3. hatóanyag legálisan is beszerezhető készítményekben is van.
Nem mindenki edzés és diéta nélkül használja.
hízás / fogyás akkor is hormonális kérdés, a táplálkozás pedig szerepet játszik a hormonháztartásunkban.
Hoodia ide vagy oda.
Oké. ...és???
NEM nektek írtam hanem azoknak akiknek nem hat.
Nektek sem hat?
Jó hát nyilvánvaló hogy baromság az egész, főleg hogy azt a kaktuszt "teszik bele" amit amúgy nem lehet csak úgy termeszteni meg szüretelni... meg ezek a hozzávalók... jaahj hát nevetséges, azt írnak rá amit akarnak
DE én a hatásáért szedtem és a kérdésnek van értelme (már amennyire lehet értelme) hogy valami hatóanyaggal buheráltak mert én rendeltem és nekem sem működik és mostanában mindenki azt írja hogy nem hat. Én utoljára olyan március/áprilisban szedtem és tényleg "csodát" tett mert nem kívántam semmit sem, lesz@rom mitől, mi van benne, az sem érdekel ha valami illegális drog van benne csak ne kívánjak.
Amúgy ez tényleg jó :D nem párolog el a s*egged reggelre ha nem teszel érte :D én így kombinálom a " higgyünk kuruzslásnak" és "éljünk egészséges aktív életet", Van amelyik mindig beválik, van hogy mind a kettő egyszerre és van hogy csak néha ez néha az. Így tartom az alakom :D De a hiuság a legnagyobb rugó, rá tudja venni az embert mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!