Ötletek? Hasznos tanácsokat várok főként olyanoktól akik tapasztalattal rendelkeznek, akiknek sikerült leadni a felesleget és tartani is tudták az ideális súlyt.
(Ötleteket várok, lehetőleg olyanok írjanak akiknek tényleg volt súlyproblémájuk)
Röviden:
21 éves vagyok, 167 centi és 68 kiló.
60 kiló szeretnék lenni és azt tartani, ideális lenne, jól érezném magam.
(Leginkább a hasam nem tetszik és a csípőm)
Szeretnék diétába kezdeni, a mozgásra sajnos nincs túl sok időm. Minden nap fél 7-kor kelek, 22:00-re érek haza.
Kb 12:00-ig tudok enni, utána csak este fél 10 után.. Kivéve amikor van 30 perc szünetem 12:00-21:00 között.
Tudnátok hasznos tippeket adni hogyan fogyhatnék le?
Étrenddel kapcsolatban illetve otthoni tornával amit este/éjjel tudnék csinálni.
Privátban részletesebben is írnék, annak akinek kedve van segíteni.
Előre is köszönöm. :)
Itt mégsem szeretnék minden kiírni.
Annyit még leírnék, hogy reggel 8-tól nem vagyok itthon, este 10-ig.
Főzésre sajnos nem jut időm, fáradt vagyok hozzá éjjel..
Ha nem tudsz főzni magadra, akkor (is) meg kell válogatnod, hogy mit eszel.
Hétvégén tudnál főzni előre annyit, hogy az 2-3 napot fedezzen (ételhordó). Onnantól meg marad a kajarendelés, de persze csak magas fehérje, alacsony ch, alacsony zsír jöhet szóba. Nevesül a csirke-rizs és variációi. Péksütik elfelejt.
Az mitől van, hogy déltől fél tízig nem tudsz enni? Nem igazán tudom elképzelni de biztos felvilágosítasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!