14/F vagyok,6hónapja fogyózok amennyire időm engedi. Szerintetek mennyi az ideális kg ha 182cm vagyok?
14 évesen tök mindegy..
nyilván látszik ha zsíros vagy, zsírt tartanod meg tök fölösleges. akkora izomtömeged nem lehet 14 évesen, 2 naponta bicepszezéssel, hogy az okot adjon a nagy testtömegre. mondjuk 14 évesen 75 kilóval lennél akkora mint én jóval idősebben hmm.. bár én még mindig magasabb vagyok.
szerintem ne tömeget nézz, látod te magad hogy mennyire vagy zsíros. melleket fölösleges tartani. viszont ha meg edzel, sportolsz, akkor lényegében számos betegséget elkerülsz, ami az elhízással járna, tehát nem kell lefogynod csont soványra. jó kérdés, hogy ha már fogysz hol állj meg. ahol gondolod, amit a szüleid ajánlanak, esetleg valami orvosod.. házi orvos vagy iskola orvos. nem értenek mindenhez, de azért a véleményüket meg lehet hallgatni.
ahogy előttem írták, még korai görcsölni, mert túl fiatal vagy...az is igaz, hogy a sok háj az jelez valamit...a lényeg, hogy ne zabálj...ne jutalmazd magad edzés után, hogy de ügyes vagyok, akkor most jót eszem...mértékkel...
a szervezeted 18-20 éves korodra alakul ki...vitaminok, és ásványi anyagok bevitele az nagyon fontos...tehát...sok gyümölcs, zöldség...nyersen...fehér hús, szénhidrát nélkül..
ebben a korban jó izomzattal a 182/75 arány kiváló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!