Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hoodia Gordonii 6000-től...

Hoodia Gordonii 6000-től lehetek még éhesebb?

Figyelt kérdés

Valahogy nem hat( a 3. nap van bennem még csak); a P57 hatott de az azt mondják már nem hozzáférhető..

Vagy ha valakinek sikerült rendelnie, indelinkelné melyik oldalról?

Köszi

2012. aug. 10. 12:55
 1/7 anonim válasza:

Szia, én ma kezdem el az új hoodia 6000-et. A P57 nekem is hatott, nagyon jó termék volt. Remélem beválik majd ez is.

Te mennyit vettél be?

Én pont azon gondolkoztam,hogy anno a 35szemes 3500.-Ft-ba került, viszont ez az új fajta nekem nagyon gyanús volt 90szemes 4ezerért.

Viszont sok helyen azt olvastam,hogy napi max 2szem vehető be, és hogy ez az adag, vagy másfél vagy 3hónapig elég.

De,ha úgy szedném,hogy napi 2szem, akkor másfél hónapig tudnám szedni kb és úgy már reális a 4ezer Ft érte. Ti hogy látjátok?

Én tuti 2szemmel fogom elkezdeni, úgy a biztos:) majd írom a fejleményeket.

2012. aug. 17. 09:06
 2/7 A kérdező kommentje:

Szia!

Nekem nem hat, és napi 2-t, 3-at veszek be.

Tényleg nuku, semmi hatása, pedig 159/51 vagyok, úgyhogy a 2-nek hatni kéne...

Ha teheted inkább szedd szét a kapszulákat és a port szórd bele az innivalóba, mert talán úgy hat valamennyit...

Én próbálok P57-hez hozzájutni valahogy, nem tudom.. mert itt azt írják, hogy nekik kihozzák, de én múlt hét hétfőn rendeltem és semmi nem jött még.. az eddig 8-9 munkanap...

Írd majd a fejleményeket!:-)

2012. aug. 17. 12:42
 3/7 anonim válasza:

Ma bevettem ebéd előtt fél órával 2szemet, eddig semmit sem érzek. A p57-től ilyenkor már ,,minden bajom" volt. Éreztem, hogy hat. Ennél semmit se:P

Én megbízható helyről rendeltem a P57et, és ott mondta a srác,hogy azért nincs már p57,mert nagyon hamisítják már és ő sem mer rendelni. Legalább figyelmes:)

2012. aug. 17. 13:51
 4/7 A kérdező kommentje:

Okés, köszi!

Én is jelentkezem ha találok megbízható helyet, vagy ideért az amit rendeletem..

Szió!:)

2012. aug. 17. 14:17
 5/7 vaszily katalin válasza:
azt olvastam,hogy tudosok kimutaták,hogy az étkezést,csümölcsel kell hejetesiteni,mert ezek a készitmények csak ideglenes gyors fogyást adnak,s öt éven belül duplán viszajön mert éhezik a test.hus,magvak ,különbözö formái,csümölcsök, igy nem éhezik.én este nem vacsizom,4után max ha nem birom gyümi.s teljesen jol vagyok.bocs nem birtam ki.sok eröt s kitartást kivánok.
2012. aug. 21. 16:51
 6/7 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

A hülyeségeidet légyszíves oszd máshol..

Mert itt:

A) Nem az a téma

B) Baromi nagy hülyeségeket írsz, jobb ha másoknak nem adsz tanácsot!!

A gyümölcs átmegy zsírba!!! +a legrosszabbkor eszed, mert este fehérjét kellene nem gyümölcscukrot, vacsorázni pedig igenis kell, sőt kötelező. Lehetőleg minél kevesebb "rossz-zsírral"(koleszterin) fehérjét.

2012. aug. 21. 21:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Ja az új Hoodia!:)

Nem hat!! Elegem lett belőle, mert szerintem étvágyfokozó.

A Hoodiás- válaszolónak üzenem, hogy próbálja ki a szója izolátumot: nagyon jó!! Telít, Pörget, a vércukorszintet csak lassan engedi leesni, anyagcsere gyorsító, szóval majdnem p57, de nem, mert folyamatosan picit kell enni belőle. Már ha sportolsz vagy ilyesmi, mert tényleg jó. Egy-max.2 kis teáskanálnyit kell elosztani egész napra, kis adagokban kikeverni kis tejjel/joghurttal/kefírrel vagy ami jön. Kajába is lehet.

2012. aug. 21. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!