Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetek ilyen gyenge?

Hogy lehetek ilyen gyenge?

Figyelt kérdés

Pár hete fogyózok, ugyanis nyár végére szeretnék lefogyni 65-63 kilóra.Napközben teljesen jól megy, eszek rendesen (persze diétásan) éhes se vagyok, tornázok, és eljárok futni, de este mindig elgyengülök, és olyat eszek amit nem lenne szabad.Elkeserít, és próbálok ellene küzdeni, sokszor meg is állom, de legtöbbször a kaja győz.Hogyan küzdhetném ezt le?

165/74 N

2012. jún. 25. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:

erősen gondolj arra, hogy akajátlnemleszel boldogabb, vagy gondolj valami nagyon gusztustalan dologra, vagy, hogy a zsír milyen gusztustalan tulajdonképp, vagy arra,hogy megkönnyebbült érzés ha nem terhel az étel, igyál jó sokat és gyümölcsökkel jutalmazd magad, kódóld az agyad arra, hogy most a gyümölcs a nasi. Nekem a nem leszek ettől boldogabb, és úgyis újra kell kezdenem utána, és megint előről gondolat szokott segíteni, az első hét a legnehezebb, utána motivál az,hogy ha eddig bírtad, akkor bírod tovább is! Sok sikert!

20/L

2012. jún. 25. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:
kajától*
2012. jún. 25. 19:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, és remélem, hogy fog segíteni :)
2012. jún. 25. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Akarat:) erősebb vagy te mint egy fránya kaja:) én például a monitorra egy csajt tettem ki akire hasonlítani szeretnék alakra,és mikor meglátom hoppá!:) ragassz a hűtőre ki ilyen képet,és elmegy a kedved:)
2012. jún. 25. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!