1/7 anonim válasza:
Meglepő lenne, ha attól lennél fáradt, mivel pont az ellenkezőjét hozza ki az emberből. Én is használtam, egyszer rosszul lettem tőle és leálltam vele, a kiló vissza is jöttek. Most 9 kilót fogytam 6 hét alatt, normális étrenddel és esti futás comboval. :)
2/7 anonim válasza:
Mióta szeded? Ha már a tartalékaid kiürültek, akkor igen és közeledik a vég! (Nem vicc.)
3/7 A kérdező kommentje:
5 napja szedem.
2012. júl. 14. 21:50
4/7 A kérdező kommentje:
de eszek mellette rendesen.... vagyis nem koplalok.. gyengének nem érzem magam.... te szedtél ilyet?? tapasztalataid?? diétáztál mellette?? vagy miket ettél???
2012. júl. 14. 21:57
5/7 anonim válasza:
Első vagyok. Nagyon keveset ettem mellette, szó szerint hörcsög adatokat. Ilyen 1 répákat ebédre, reggelire 1 puffasztott rizs, vacsira csak vizet. Szét is ment a gyomrom, a fogam, a körmömön is foltok jöttek. Emellett ami lement, annak a 60 százaléka vissza is jött, azóta úgy gondolom a lassú fogyás jobb lett volna, persze használ az adipex, de rohadtul nem egészséges és emellett a fogyás látványa is erős, szóval még csábít is, hogy tömd magadba. Nem lebeszélni akarlak róla, nem vagyok szent, de szerintem inkább kezdj el mozogni, amíg nem késő! 94 kiló vagyok, 189 cm, 19/F
6/7 A kérdező kommentje:
Sporttal nem vagyok bajba, mert kézilabdázom.... csak a diétákat valahogy nem bírom.... enni meg szeretek... és ezért gondoltam h kipróbálom.... lesz ami lesz.. megnézem, hogy egy hónap alatt mit produkálok.. és ha nem lesz semmi.. akkor szerintem abba is hagyom... de persze most az adipex mellett kerülöm a kenyeret és társait.... álmosság sem úgy jön rám, hogy egész nap tudnék aludni, csak délután egy kicsit... de gyengének egyáltalán nem érzem magam... nem tudom, hogy miért van ez.... jah amúgy az Adinak amim van vanília illata van... olyasmi mint a Tic-Tac.... ez akkor az eredeti lenne????
2012. júl. 14. 22:29
7/7 anonim válasza:
www.kaloriabazis.hu itt ird be a napi mennyiséget ételböl,vizből,sportból ez jobban tud motiválni.Adipex meg rohadt káros,szivdobogás,s csupa olyan dolog aminek nem most fogod tapasztalni,majd öregebb korban.A fáradtságot akkor érezheted tőle,mikor túlhajszolod magad,s ahogy múlik el a szer hatása 10szeresen fáradtnak érzed magad.Egyél többet,mert jójó effekt fog kialakulni,ne gyötörd magad ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!