Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Mennyi adipextől fogytatok 20...

Mennyi adipextől fogytatok 20 kg-ot?

Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 14:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Néhány hónap sportolástól
2012. febr. 15. 16:48
 2/12 anonim ***** válasza:
ja igen és mellette megfelelően étkeztem
2012. febr. 15. 16:48
 3/12 anonim ***** válasza:

0 darabtól.10et, most 50 vagyok, és nagyon jó formában!

ne ezt a szart szedd.(tönkreteszi a szervezeted.és nem vagy beljebb vele, ugyanis csak az étvágyat veszi el.tehát önuralom+ diéta+ mozgás-adipex, és a mínusz 20 kiló meg van 3,5-4 hónap alatt.(megjyegyzem: az adipex szedésével nem fogsz ennél több kilót leadni ennyi idő alatt.tök fölös...!!!!!!!)

2012. febr. 15. 17:45
 4/12 anonim ***** válasza:
4000 szemtől és egyszerre kell bevenni.
2012. febr. 16. 10:31
 5/12 anonim ***** válasza:

jááááj. olyan sok nem hizlal? :D

(ne értsd félre Kérdező, nincsenek hizlaló cuccok)

2012. febr. 16. 11:12
 6/12 anonim ***** válasza:

én 50 szemtől fogytam 13kg-ot, de ez nagyban függ attól is, hogy mennyi a felesleged. én nem folyamatosan szedtem, kb 3 hónap alatt szedtem be az 50szemet.

aki meg jobban tudja: az adipex nem egy fogyókúrás készítmény, nem ez az elsődleges hatása. Betegségre van kifejlesztve, s a fogyás csak mellékhatása. Ez egy GYÓGYSZER! Úgyhogy óvatosan kell bánni vele! A központi idegrendszerben blokkolja az éhségérzetet, ezáltal NEM zsírégető!!!

2012. febr. 16. 15:39
 7/12 anonim ***** válasza:

gyakorikérdések szabályzatbarát Aczél válasza:

igen, egy gyógyszer, egy ephedrine nevű vegyület a hatóanyaga, hasonló mint az Extasy nevű diszkó-drognak.

a mellékhatás pontosan nem a fogyás, hanem az étvágytalanság (több káros mellékhatás között).

tehát nem fogyasztószer, mivel fogyasztószerek nincsenek.

2012. febr. 16. 15:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Mit reklámozod, hogy gyógyszer? Gyógyszert az orvos ír fel, nem pedig a neten rendelsz... Másrészt pedig ha gyógyszer lenne akkor valamilyen betegségre kéne, hogy felírják(!) (még mindig nem a netről rendeled!), és nem a fogyás céljából kéne bekapkodni. De gondolom te is ezért szedted, és a kérdező is emiatt kérdez.
2012. febr. 16. 16:01
 9/12 anonim ***** válasza:

igen, ezért szedem. igen, én a netről rendelem. Ha valakinek van olyan orvosa, aki hajlandó utána nézni a dolgoknak, az felírathatja, s a receptet kiválthatja. Ausztriában pl. simán a patikában bemész, odaadod a receptet, kiváltod, ennyi. Valóban, ezt egy betegségre fejlesztették ki. A fogyás csak mellékhatás, amit miért is ne szabadna kihasználnia annak, aki fogyni szeretne?

Azt is tanácsolhattam volna, hogy menjen el az orvosához, s kérje meg, hogy írja fel neki. Ebben az esetben el kell utaznia Ausztriába pl., hogy kiválthassa, ami ugye nem két fillér. Már ha az orvosa hajlandó utánanézni.

2012. febr. 16. 16:09
 10/12 anonim ***** válasza:

nagyon eltérünk a tárgytól! én megpróbálom a gyakorikérdések szabályait betartani ezentúl, szóval nem szívesen reagálok a hozzászólásokra, de mivel ezek megtévesztőek Kérdezőnek is, ezért:

bármilyen szert, mérget beszerezhetsz külföldről. ez nem azt jelenti, hogy a testedet mérgezni kell mindennel, csak mert megteheted! ezt kérlek szépen tartsd meg magadnak, senkinek nincs szüksége erre. étvágytalanság továbbra sem okoz fogyást (feltétlen), tehát ami a kérdést illeti nem a szerek beszerzése a kérdés, hanem hogy drogoktól sem lesz vékonyabb a Kérdező.

2012. febr. 16. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!